manneforssberg

Manne Forssberg

11 saker som jag stör ihjäl mig på

Jag må framstå som en fridfull man. Det finns dock 11 saker som jag inte riktigt kan hantera:

 

1. Ankelstrumpor på vintern. Jag klarar inte av att se det. Jag vibrerar av både agg och medlidande när jag ser stackars blåfrusen hud på vintriga gator. Överhuvudtaget klarar jag inte av när folk är fel klädda. Jättetunna jeansjackor mitt i vintern och tunga lodenrockar i juli. Jag får svårt ångest. Förbjud skiten.

 

2. Folk som inte blinkar när de kör in och ut ur rondeller och därigenom skapar massor av förvirring och förstör den heliga rondellrytmen.

 

3. Att strumporna följer med när jag ska ta av mina vinterstövlar. Det händer hver gang, fast jag tar av dem oerhört långsamt, väl medveten om risken. Extra jobbigt i korridoren på fritids när alla barn och föräldrar bevittnar mitt haveri och får se mina ovårdade fötter i hela sin mycket tveksamma prakt.

 

4. Oombedda träningstips. Särskilt av folk som har mindre träningserfarenhet än jag. Folk som berättar för mig om hur min kropp fungerar. Jag blir till och med sekundärkränkt när andra personer på gymmet råkar ut för folk med träningstipstourettes.

 

5. Folk som som mitt under brinnande rusningstid lägger en väska på sittplatsen bredvid sig i kollektivtrafiken och inte tar bort den självmant. Vad är det ens för beteende? Är din väska en passagerare? Tillskriver du den mänskliga egenskaper? Är det viktigare att väskan sitter bekvämt än att jag gör det?

 

6. Folk som helt obekymrat har på sig gigantiska ryggsäckar i kollektivtrafiken. Jag vill helst inte bli slagen i huvudet och få en dragkedja uppkörd i näsborren.

 

7. Folk som lämnar lite jävla fnas kvar på toapappersrullen eller ställer in tomma mjölkpaket i kylen. “Jag orkar inte slänga mjölkpaketet eller byta toarullen men den som kommer efter mig gör säkert det.”

 

8. Folks buffévanor. Jättestora portioner. Dagens fisk och dagens kött på samma tallrik. Gräddfilssås och rödvinssås som blandar sig i en motbjudande pöl på tallriken. Att ta två glas dryck på brickan för att man vet med sig att man inte kommer orka gå och fylla på.

 

9. Folk som tycker att det är okej att vara hur sårande och förolämpande som helst för att det “är bra att vara rakryggad och ärlig”. Att vara rakryggad och ärlig är att kasta mänskligheten 30 000 år tillbaka i tiden. Höjden av civilisation är den vita lögnen.

 

10. Bilister som kör jättesnabbt fram till obevakade övergångsställen och därigenom förstör miljön onödigt mycket samt skapar osäkerhet hos fotgängare men åtminstone lyckades markera att de har jävligt bråttom och är mycket irriterade över att behöva stanna.

 

11. Folk som sätter sig på yttersta sätet i kollektivtrafiken och vägrar flytta sig. Man tvingas plocka fram avancerade parkourskills för att sätta sig på ett ledigt säte.

 

VAD STÖR NI ER PÅ? BERÄTTA!!!

IMG_1545

Förbittrad

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. diana

  Jag vill dela mitt vittnesbörd till er alla, jag gifte mig med min man för 2 år sedan börjar vi ha problem hemma, vi slutar sova på samma säng, kämpar om små saker han kommer alltid hem sent på kvällen, dricker för mycket av alkohol och sova med andra kvinnor utanför sidan. Jag har aldrig älskat någon man i mitt liv utom honom. Han är min barns fader och jag vill inte förlora honom eftersom vi har arbetat så hårt för att bli det vi är idag . för några månader sedan bestämde han sig för att leva mig och barnet, att ensamstående mamma kan vara svår ibland och så jag har ingen att vända sig till och jag var hjärtbruten. jag ringde min mamma och förklara allt för henne, min mamma berättade för mig om Dr OGUNDU hur han hjälpte henne att lösa problemet mellan henne och min pappa, jag var förvånad över det eftersom de har varit utan varandra i tre och ett halvt år och det var som ett mirakel hur de kom tillbaka till varandra. Jag var riktad till Dr OGUNDU på hans email: [drogunduspellcaster@gmail.com]
  och förklara allt för honom så han lovar mig att inte oroa sig för att han kommer att kasta en stavning och få saker att komma tillbaka till hur vi var så mycket kär igen och att det var en annan kvinnlig anda som styrde min man. mitt problem kommer att lösas inom två dagar. Så han kastade en stavning för mig och efter två dagar kom min kärlek tillbaka och frågade mig att förlåta honom. Jag är så glad nu. så det är därför jag bestämde mig för att dela med mig av mina erfarenheter med varje kropp som har ett sådant problem. Dr befri den stora stavningskastaren på hans e-postadress: [drogunduspellcaster@gmail.com] han kan lösa följderna
  1. Få din älskare eller man tillbaka
  2. Spirituellt bulletproof
  4. pengar stavning
  5. Lång livsstavning
  6. Välståndsstavning
  7. Skyddsstavning
  8. Få jobbstavning
  9. Att bli en chefspell
  10. Få ett stort lån utan att betala någon avgiftstavning
  11. Få pengarna tillbaka
  12. Barnstavning
  13. Graviditetsstavning
  14. Frihetsstavning
  15. Kärlekstavning
  16, försvinnande stavning
  17. Osynlig mänsklig stavning
  18. Framgång eller passera stavning
  19. Äktenskapsstavning
  20. Avenging stavning
  21. Popularitet stavning
  22. Dödsstavning
  23. skönhet stavning
  24. Supernatural power spell
  25. Madness spell
  26. Gratis huslån stavning
  27. Produktion stavning av filmer och film
  28. Hiv / aids stavning
  29. Tuberkulos stavning
  30. Lös vikt och kroppsstavning
  31 vargspell

 2. Zara

  Folk som går på ett flygplan typ först av alla och som STÅR KVAR I GÅNGEN LÄNGE.
  Folk som inleder meningar med att säga: Så här är det…
  Folk som är pensionärer som väljer att månadshandla på Ica på torsdagar mellan 16.30-18 “för att få se lite människor”. Själv står man förstenad, pga pensionärskö, försenad med middagen, förenad med andra småbarnsföräldrar och utbyter blickar av samförstånd när avkommorna vrålar ut sin trötthet och hunger i vagnen. Sen ska det betalas med mynt också, så långsamt att ens eget självskadebeteende är nära.

 3. Stina

  Människor som inte gasar upp på påfarten, så när de ska ut på motorvägen ligger de bara i 70 och lyckas inte ta sig ut i trafikflödet…och stannar…längst ner på påfarten. Jaha och hur tänkte du göra nu? Idiot! Påfarten finns för att du ska ha tid att gasa upp till trafikens hastighet, så att du smidigt kan slinka in.
  Å andra sidan har vi idioter på vägen som ser dig komma på påfarten men vare sig gasar upp eller saktar ner för att släppa in dig.

 4. Martina

  Människor. Fy fan för att leva i en civilisation med massor med människor som en inte känner och som en måste interagera med. Och att dessa människor sen har andra vanor än en själv som en måste ta del av eller kanske bara måste se.
  Skämt åsido, bra lista och befogade irritationsmoment! Men sånna här listor lockar ju verkligen fram det värsta ur folk i kommentarsfältet. Vad jobbigt det måte vara för folk att störa sig så mycket på sina medmänniskor! Befogat att störa sig på farliga och elaka egenskaper hos andra givetvis. Men att störa sig på hur folk uppfostrar sina barn eller om en annan tar en cigarett eller om en annan går i ett annat tempo än en själv, det tar ju mer energi att irritera sig på än det tar att inte bry sig. Jag själv irriterar mig på när dammsugaren hela tiden åker in i dörrksrmarna och gör fula märken, när håret blir elektriskt och på att förskolehallen är alldeles för trång för att brottas med en treåring som inte vill ta på sig overallen!
  Tack för en grym blogg!

 5. Gisela

  Föräldrar som röker och drar barnvagn samtidigt. Bebis kommer ha kol innan det fyllt tre. Det berömda toalettlocket naturligtvis. Och folk som lämnar sin kaffekopp. På jobbet, diska och ställ undan koppen. På fiket, flytta din kopp så det finns plats för andra att sitta. Nummer ett är konflikträdda föräldrar som låter sina ungar härja om odjur utan att säga ifrån. Barn behöver gränser, de uppfostrar sig inte av sig själva.

 6. Sussi

  Folk som går långsamt på trottoarer OCH tar upp hela trottoaren så att man inte kan gå runt dem. Speciellt vanligt förekommande i city runt lunchtid då ett gäng på 2-3 kollegor är ut och strosar på lunchrasten. Avståndet mellan dom är inte tillräckligt stort för att man ska kunna smita emellan, men tillräckligt stort för att dom ska ta upp precis hela trottoaren med sin långsamma skara. Vill typ slåss. En annan sak är businesskvinnor i alldeles för höga klackar som dom egentligen inte behärskar att gå i. Dom måste därför färdas i 0km/h längs trottoarerna, där dom stoppar upp flödet totalt. Och så låtsas dom att dom går och smsar för att inte se löjliga ut och att det är därför dom går så långsamt. Vad är det för jävla mode? Att ha skor och kläder man inte kan gå ordentligt i? Blir svart i synen av detta trams.

 7. Nina Tobin

  Rökning på ställen där man inte kan undvika det. Typ utanför entrén till mataffären. Och dessa fimpar! Vad är det som är så svårt med att släcka en cigarett och kasta fimpen i en papperskorg?? Det ser äckligt ut OCH är jävligt illa för naturen.
  Och hundägare som inte plockar upp bajset! Eller ännu värre, de som plockar upp bajset och sen kastar hela påsen i en buske? Bajset förmultnar ju ändå, men i påsen ligger det ju och skräpar ner i massa år. Idioti.
  Typ allt som skräpar ner egentligen.
  Tycker man själv om att vara i naturen/lekparker/parker kan man väl se till att hålla det i det skick man själv vill finna det…?

 8. Lisa

  Folk som slänger dina fimpar på marken. Hallå! Det skräpar ner!! Folk som äter banan. Folk som äter på tunnelbanan, Folk som hostar på ett äckligt sätt. Rökare. Folk som drar in snor ner i halsen. Stressade personer som stressar upp andra genom ständigt prat om sin stress. Folk som ställer in en date, men sen ser man att de har roligt på Insta.

 9. Martina

  Folk som inte hjälper äldre, gravida, skadade eller barnvagnshandikappade människor med den lilla assistans som behövs för att de ska klara vardagshinderbanan utan att bryta ryggen eller humöret.

 10. Annika

  Jag stör mig på alla idioter som bränner av i 70 km/h på 30-vägar. Ok att de ligger i 70 är kanske överdrivet, men det går FORT. Bor precis vid en 30-väg, inte många som håller hastighetsgränsen) I julas var det en tant som brakade in i grannens staket med bilen när det var som halast, tack och lov gick det bra, men det finns alltså en anledning att hålla farten… aja! . Tack för att jag fick klaga lite här :=) Trevlig helg!

 11. Sofia Karlsson

  Bra lista!!
  Stör mig på:
  1. Hur jävla svårt det är att plocka upp efter sin hund! När du skaffade hund så borde det väl finnas någonstans i huvudet att de bajsar och knappast är förmögna att plocka upp det efter sig själva.
  2. När man beskriver en jobbig situation för en vän och den kontrar med ”om du tycker du har det jobbigt så tänkt på mig, jag har det mycket värre” Som om det hjälper…
  3. När folkm dränker sig i parfym innan de går hemifrån och man tvingas stå nära dem utan chans att komma undan. Borde ge mig rätt att spy på deras skor!
  4. Rökare med barnvagn. Tyvärr klarar det inte, känns så äckligt!
  5. Människor som står i kö i kassan och sen kommer fram och inte riktigt har bestämt sig om de ska köpa varan eller inte…

stats