Manne Forssberg

37,1 procent av mitt liv

Idag fyller min älskade Sara år. Utan henne skulle jag vara halv.

Första gången jag firade hennes födelsedag var 2006. Jag bakade frallor till födelsedagsfrukosten, vi gick till Bonniers Konsthall och vi fikade på Mellqvist. På kvällen träffade vi alla hennes kompisar och drack öl på en sunkkrog. Det var en vacker och allvarsam dag. Jag kände att vi skulle vara tillsammans jättelänge. Att jag ville det.

Nu har jag firat Sara 37,1 procent av alla 30 september i mitt liv. Svindlande och underbart. Jag vill att det ska bli minst 95,1 procent. Jag vill bli jättegammal med henne. Grattis Sara!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats