Manne Forssberg

Äntligen har jag blivit en civiliserad människa

 

Förut hade jag ett problem. Jag var tvungen att äta 200 gram chips direkt ur påsen minst två gånger i veckan. Så fort jag ställdes inför en påse chips rämnade den tunna fernissan av civilisation. Totalt ovärdigt var det. Nu har jag kommit på att om jag kompletterar med 100 gram manchego, 100 gram gruyere och 50 gram ölkorv räcker det med en ynka liten skål chips. Lifehack! Äntligen beter jag mig som en vuxen människa.

Femte raka dagen med det här kvällssnacket nu. Mys! 1370 kalorier och 74 gram protein på en sån här tallrik. Helt perfekt inför min strongmantävling på Giants Live i november!

IMG_7947

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats