manneforssberg

Manne Forssberg

Är jag en olämplig förälder?

Förra helgen åkte jag och barnen och hälsade på familjen Edwall i deras nya Farstalägenhet. Äntligen! På vägen dit fick Iris smaka på min foodtruckmacka som visade sig innehålla någon okänd allergen och gjorde henne illamående. Väl hemma hos familjen Edwall kräktes hon tre gånger på vardagsrumsgolvet.

Det här händelsen satte djupa spår i Nisse och Li, som i senaste avsnittet av Pappapodden (avsnitt 245. Fika med konsekvenser) utsätter mig för ett korsförhör kring det inträffade. Frågor som ställdes:

1. Är jag helt jävla olämplig som förälder till en allergiker?

2. Hur kunde jag ta det så lugnt, och exempelvis trycka i mig bullar, när min dotter kräktes?

3. Är det rimligt om Nisse kommer och bajsar på väggarna som hämnd när vi flyttar till vår nya bostad?

Vi pratade även om hur Nisse har räddat livet på en kvinna, men inte fått den superhjältestatus han förtjänar samt om mekanismen bakom att mina barn tittar på dokumentären om Västbergarånet med till synes stor behållning.

 

LYSSNA HÄR!

DSC_4186

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats