Manne Forssberg

Barndomens jobbigaste munminnen

I samarbete med Colgate

 

1. När jag var tio år gammal och för första gången fick åka till tandläkaren själv. Jag var lite tidig och hann äta en Magnum mandel på vägen. Min tandläkare började nästan gråta över att min mun var fylld med choklad och mandelspån och jag skämdes nästan ihjäl.

2.  Jag älskade när framtänderna försvann och jag fick en enorm glugg. Så stor att jag kallades för ”Gluggen”. Jag älskade inte när två enorma framtänder växte ut. De stod rakt ut och jag kom att kallas ”Kaninen” istället. Många år av tandregelering följde.

3. Fluorsköljningar i skolan. Äckligt, obehagligt och ganska märkligt.

4. När mamma köpte färgtabletter som skulle avslöja om jag borstade tänderna på ett korrekt sätt. När man tog tabletten färgades tänderna röda och sedan skulle man försöka borsta bort färgen. Jag borstade två minuter. Jag borstade tjugo minuter. Färgen försvann inte. Jag gick omkring med röda tänder i skolan hela veckan

Egentligen var det ju en lovvärd idé. Att ge lite äldre barn stöd i tandborstningen. Colgates lösning är dock oerhört mycket mer elegant. De har lanserat en tandkräm som byter färg från genomskinlig till blå efter två minuter, när tänderna är färdigborstade. Ett bra stöd när man tränar på att borsta tänderna själv. Ruth hälsar att tandkrämen är magisk.

 

var ClickMeter_pixel_url = ’//pixel.watch/vpch’;

var ClickMeter_pixel_url = ’//pixel.watch/gudz’;

var ClickMeter_pixel_url = ’//pixel.watch/aph9’;

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. John Petrova

  Jag har två vackra barn och jag har varit gift med en man som har lurat mig i nästan åtta år med en homosexuell, så jag bekräftade mina misstankar genom att kontakta en hackare för att hacka in hans telefon och ge mig alla nödvändiga och helt överväldigande bevis för att konfrontera honom. Om du behöver hjälp från den här hackaren är hans e-postadress: [Jamiehacking99 @ Gmail. Com]……….Han kan hacka in nästan vad som helst … bara skicka honom en begäran via e-post….

 2. Rosa Oman

  Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag fick tillbaka min man till mitt liv, jag vill berätta för människorna i världen att det finns ett riktigt stavspel på nätet och är kraftfullt och äkta. Hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte mig nyligen för att återförena min relation med min man som dumpade mig, När jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksförtrollning för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen ringde mig och började tigga mig. För alla som läser den här artikeln och behöver all hjälp Wiseman kan också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, domstolssak, graviditet stavning, vi är nu mycket nöjda med oss ​​själv. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är på riktigt och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi klarar oss väldigt bra i vårt kärleksliv.Kontakta denna fantastiska man om du har problem med en varaktig lösning
  via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551
  Viber: +2348136951551

stats