manneforssberg

Manne Forssberg

Barndomens jobbigaste munminnen

I samarbete med Colgate

 

1. När jag var tio år gammal och för första gången fick åka till tandläkaren själv. Jag var lite tidig och hann äta en Magnum mandel på vägen. Min tandläkare började nästan gråta över att min mun var fylld med choklad och mandelspån och jag skämdes nästan ihjäl.

2.  Jag älskade när framtänderna försvann och jag fick en enorm glugg. Så stor att jag kallades för ”Gluggen”. Jag älskade inte när två enorma framtänder växte ut. De stod rakt ut och jag kom att kallas ”Kaninen” istället. Många år av tandregelering följde.

3. Fluorsköljningar i skolan. Äckligt, obehagligt och ganska märkligt.

4. När mamma köpte färgtabletter som skulle avslöja om jag borstade tänderna på ett korrekt sätt. När man tog tabletten färgades tänderna röda och sedan skulle man försöka borsta bort färgen. Jag borstade två minuter. Jag borstade tjugo minuter. Färgen försvann inte. Jag gick omkring med röda tänder i skolan hela veckan

Egentligen var det ju en lovvärd idé. Att ge lite äldre barn stöd i tandborstningen. Colgates lösning är dock oerhört mycket mer elegant. De har lanserat en tandkräm som byter färg från genomskinlig till blå efter två minuter, när tänderna är färdigborstade. Ett bra stöd när man tränar på att borsta tänderna själv. Ruth hälsar att tandkrämen är magisk.

 

var ClickMeter_pixel_url = ‘//pixel.watch/vpch’;

var ClickMeter_pixel_url = ‘//pixel.watch/gudz’;

var ClickMeter_pixel_url = ‘//pixel.watch/aph9’;

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. best herbal product

    Herbal Penis Enlargement product is 100% guarantee to Enlarge and get a better ERECTION ,the reason why most people are finding it difficultto enlarge Penis is because they bedlieve on medicalreport, drugs and medical treatment which is nothelpful for Penis Enlargement . Natural roots/herbs are the best remedy which can easily Enlarge your Penis permanently Contact Dr Olu via Email : Drolusolutionhome@gmail.com or via WhatsApp +2348140654426 for Natural root and herbal remedies put together to help you get Enlarge and Erect healthy. Thank you.

stats