manneforssberg

Manne Forssberg

Barnen som accessoar

I fredags gjorde jag det kanske coolaste i världshistorien.

Jag och barnen var på NK hos All Blues och gjorde en 3D-scanning av barnen som så småningom ska bli ett silversmycke som jag ska bära runt halsen. Barnen kramades spontant när scanningen satte igång och jag kunde inte låta bli att gråta en aning. Det kommer bli världens finaste halsband.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. JLB

    häftig grej! har du var på underbara barnmässan? söker lite input om den i mitt senaste inlägg. så om du eller nån av dina läsare vart där får ni jättegärna gå in och hjälpa mig 🙂

stats