manneforssberg

Manne Forssberg

Barnens nya mattelärare

På många områden har Iris, jag och Ruth ganska likartade intressen. Vi tycker till exempel väldigt mycket om att äta glass, spela brädspel, lyfta marklyft och träna på att stå på händer.

Inom andra områden skiljer sig våra intressen åt en smula. Barnen är exempelvis intresserade av dubbade highschool-serier och matte. MATTE! Jag önskar att jag också var lite mer intresserad av det.

Ruths absoluta favoritgrej har sedan ungefär ett år tillbaka varit att räkna mattetal som jag gör till henne. Långa rader med tal:

1 + 13

4 + 5

3 – 1

4 + 3

Och så vidare in i oändligheten. Jag älskar att se henne räkna, men det är inte superkul och stimulerande att skriva mattetal till henne så att fingrarna blöder. Dessutom önskar jag att jag kunde tänka ut lite mer stimulerande matteproblem.

Därför är jag väldigt glad över att vi har fått testa Albert. En app som är ett spel som är en mattelärare. Med hjälp av smart teknik lär Albert ut matte på rätt nivå. Ju mer Albert används desto bättre blir han på att hjälpa till.

För äldre barn finns det förklarande filmer och hjälp med att planera och plugga till prov, få tips om de kör fast i övningarna och en massa annat!

Både Iris och Ruth har väldigt stor glädje av Albert. Det är både lek, skola, och lagom utmanande tankenöt i ett. Albert har många skepnader.

Det är anpassat för barn mellan 3 och 17 år, följer skolplanen och har tagits fram tillsammans med erfarna lärare tillsammans med forskare.

För en tid sedan kom Iris hem med en matteläxa som hon ville ha hjälp med. Det tog mig säkert en halvtimme att förstå det svåraste talet. Jag blev djupt skakad. Tänk att hon kommer få ännu svårare tal och att jag snart inte kommer kunna hjälpa henne. Sedan hon börjat med Albert känner jag mig trygg igen.

Just nu kan man prova Albert helt gratis året ut. Klicka HÄR. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Molly

    Godvänner, jag heter Molly Leo från Eskilstuna, jag är läkare av yrke, 47 år. Läs mitt sanna livsvittnesbörd, jag har en positiv avsikt att denna information kommer att hjälpa någon som läser den här artikeln just nu att återställa bruten äktenskap och återhämta förlorade kärleksförhållanden inom två dagar. Efter att ha varit i förhållande med Ludvig i flera år, han gick upp med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka till älska mig, men allt jag gjorde var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, jag frågade honom med allt jag har, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min kollega på jobbet och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en kärlek spellcaster som kan hjälpa mig att stava det tillbaka, men jag är den typ av person som aldrig trodde att kärlek stavdelning fanns eller fungerade, jag hade inget val men för att pröva det, mailade jag spellcaster-kanalen och han sa till mig att det inte fanns något problem att allt skulle gå bra innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade Love spell-delen i luften och överraskande andra dagen var klockan 3.00. Min ex-kärlekspartner ringde mig på min mobiltelefon, jag blev så förvånad över att jag svarade på telefonsamtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket . Jag var så glad och det var så vi började leva tillsammans lyckligt. så här kan du nå honom om du behöver hjälp E-post: doctorpeacetemple@gmail.com whatsapp på +2348059073851 eller så kan du också kontakta honom på viber på +2348059073851 ta saker för givet och det tar från dig ..

stats