Manne Forssberg

Bastu och lasagne

Framme i Hudik. Först stressade jag halvt ihjäl mig för att hinna jobba undan och packa för att kunna hämta barnen och sätta igång sportlovet. Sedan färdades vi till landet i kompakt snörök. Färden gick i cirka 60 kilometer i timmen.

Sedan började sportlovet. Vi åt sjuka mängder lasagne (som jag lagade inatt och tog med mig, hiva hit min guldstjärna), bastade hårt och intensivt. Sedan somnade barnen i mitt knä framför brasan medan jag läste Ture Sventon. Jag hade inte ens kunnat fantisera ihop en bättre start på sportlovet.

Imorgon drar vi till Järvsö och åker skidor. Första gången jag åker ensam med båda barnen. Önska mig lycka till. Jag lär behöva det.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats