manneforssberg

Manne Forssberg

Börja träna strongwo(man)

Jag misslyckades som bekant kapitalt i min strongmantävling på Giants Live i helgen.

Men om jag inte hade ställt upp hade jag inte fått uppleva kärleken till att bära konstiga objekt. Därför är jag ändå väldigt glad över mitt beslut.

Jag älskar skivstänger också. Men skivstänger är snälla. Man kan tycka att det är acceptabelt att dra 200 kilo i marklyft med en skivstång men tycka att det är jobbigt att baxa undan en 50 kilo tung parasollfot. Det är därför strongwo(man) träning är så briljant. Man lyfter saker som inte är designade för att lyftas och blir därför stark i hela rörelsekedjan. Det är tunga väskor, ok, stenar, säckar och stockar. Man får kondition, muskelmassa och styrka.

Jag vill att ni ska få uppleva detta. Därför har jag fixat en gratis provträningsvecka till er på Sweden Barbell Club. Gå dit under bemannade öppettider och hänvisa till bloggen så får ni träna hur mycket ni vill under 168 timmar. Det ligger på Kungsholmen i Stockholm. Man behöver inte ha tränat innan eller ha några särskilda förkunskaper.

Det finns alltid hjälpsamma människor där och stället kryllar av roliga saker som man kan lyfta. Det är som Willy Wonkas chokladfabrik, men betydligt bättre för hälsan.

Skriv gärna till mig och berätta hur träningen gick sen. Lycka till!

2557d0_814a6835f6564761bc037521b17f7097~mv2_d_5312_2988_s_4_2

Så himla fint

2557d0_9037b601e1a14527acb9f42dbb77f252~mv2_d_5312_2988_s_4_2

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lisaowen

  Jag heter LISA och är från USA, jag vill använda denna möjlighet att tacka min stora Agadaga som verkligen gjorde mitt liv till en trevlig dag idag. Den här stora mannen Dr Agadaga förde min älskvärda man tillbaka till mig, jag hade två underbara barn från min man, för ungefär fyra år sedan har jag och min man varit i ett strid eller det andra tills han äntligen lämnade mig för en ung dam. Jag kände att mitt liv var slut och mina barn trodde att de aldrig skulle se sin pappa igen. Jag försökte vara stark bara för barnen men jag kunde inte kontrollera de smärtor som plågar mitt hjärta, mitt hjärta var fyllt av sorger och smärtor eftersom jag var verkligen kär i min man. Varje dag och natt tänker jag på honom och vill alltid att han skulle komma tillbaka till mig, tills jag en dag träffade en bra kompis som också var i en situation som jag men hennes problem var hennes förälskare som hon hade en oönskade graviditet för och han vägrade ta ansvar och dumpade henne. hon berättade för mig att mina var ett litet fall och att jag inte skulle oroa mig alls, så jag frågade henne vad som var lösningen på mitt problem och hon gav mig den här stora manens e-postadress. Jag tvivlade på om den här mannen var lösningen, jag kontaktade den här stora mannen och han berättade för mig vad jag skulle göra och jag gjorde dem alla, han berättade för mig att vänta på bara 72 timmar och att min man kommer att krypa på knäna bara för förlåtelse så gjorde jag troget vad den här stora mannen bad mig göra och säkert efter 72 timmar var han tillbaka till mig igen kontakta Dr Agadaga för hjälp idag på agadagaspiritualhome@gmail.com

 2. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

stats