manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Börja träna strongwo(man)

Jag misslyckades som bekant kapitalt i min strongmantävling på Giants Live i helgen.

Men om jag inte hade ställt upp hade jag inte fått uppleva kärleken till att bära konstiga objekt. Därför är jag ändå väldigt glad över mitt beslut.

Jag älskar skivstänger också. Men skivstänger är snälla. Man kan tycka att det är acceptabelt att dra 200 kilo i marklyft med en skivstång men tycka att det är jobbigt att baxa undan en 50 kilo tung parasollfot. Det är därför strongwo(man) träning är så briljant. Man lyfter saker som inte är designade för att lyftas och blir därför stark i hela rörelsekedjan. Det är tunga väskor, ok, stenar, säckar och stockar. Man får kondition, muskelmassa och styrka.

Jag vill att ni ska få uppleva detta. Därför har jag fixat en gratis provträningsvecka till er på Sweden Barbell Club. Gå dit under bemannade öppettider och hänvisa till bloggen så får ni träna hur mycket ni vill under 168 timmar. Det ligger på Kungsholmen i Stockholm. Man behöver inte ha tränat innan eller ha några särskilda förkunskaper.

Det finns alltid hjälpsamma människor där och stället kryllar av roliga saker som man kan lyfta. Det är som Willy Wonkas chokladfabrik, men betydligt bättre för hälsan.

Skriv gärna till mig och berätta hur träningen gick sen. Lycka till!

2557d0_814a6835f6564761bc037521b17f7097~mv2_d_5312_2988_s_4_2

Så himla fint

2557d0_9037b601e1a14527acb9f42dbb77f252~mv2_d_5312_2988_s_4_2

 

Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Annons
stats