Manne Forssberg

Bråk

Idag har vi bråkat om:

Hur många glassar man få äta på en dag.

Hur man skakar handdukar fria från sand.

Hur man kör bil.

Hur nära kajkanten man får gå.

Hur mycket man får sitta på axlarna.

 

Men vi har också hängt runt i den prunkande och mycket pittoreska fiskebyn Puerto de Mogán. Badat i havet , matat fiskar, letat krabbor och byggt sandslott.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Dickson Stella

  Mitt namn är Dickson Stella från ZAMBIA, jag är här för att ge mitt vittnesbörd om en läkare som hjälper mig i mitt liv. Jag var infekterad med HIV-virus under 2012, jag gick till många sjukhus, kyrkor för botemedel men det fanns ingen lösning, så jag tänkte hur kan jag få en lösning så att jag inte kan förlora mitt liv, jag förlorade allt jag har min man flyr från mig och tog också mina barn på grund av min sjukdom. En dag var jag i flodsidan och tänkte nästa steg att ta om det skulle hoppa in i floden så att jag helt kan lösa mitt liv eller bara tänka var jag kan gå för att få en lösning. så en kvinna går till mig och berättar för mig varför jag är så ledsen och jag öppnar allt för att berätta för henne mina historier, hon berättade för mig att hon kan hjälpa mig, det är anledningen till att hon normalt kommer hit för att hjälpa människor så att du kan botas för att hon var med i det här problemet innan, presenterade hon mig för en läkare som kastade stavar på människor och gav mig han nummer och e-post så jag ringde honom och mailade honom också. Han berättade för mig allt jag behöver ge och ger mig instruktioner att ta, vilket jag följde ordentligt. Innan jag visste vad som hände kallade han mig och berättade att jag skulle gå till medicinsk kontroll, kallad Priest Salami för dina lösningar nu vid
  purenaturalhealer@gmail.com lägg till honom på watsapp +2348105150446

 2. Sofia Karlsson

  Härliga bilder ändå ?
  Hur kom det sig att Iris fick Instagram? Tidigt kanske? (Såg en dokumentär igår på SVT om just sociala medier och barn) ?

 3. Sofia

  Härliga bilder ändå ?
  Hur kom det sig att Iris fick Instagram? Tidigt kanske? (Såg en dokumentär igår på SVT om just sociala medier och barn) ?

stats