manneforssberg

Manne Forssberg

Det dåliga föräldraskapet

I senaste avsnittet av Filip & Fredriks podcast pratar programledarduon om “Nisse Edwall-pappaskapet”. Det är inte första gången. Nisses föräldraskap går enligt F&F ut på att vara lugn och tillåtande, härligt genderbending samt att muntert visslande lämna in de klänningbärande sönerna på Södermalmsförskolan.

Om man inte har lyssnat på podden är det kanske lätt att få den bilden. Pappor som har en föräldrapodd. Herregud! Det MÅSTE ju vara duktigt, korrekt, uppbyggligt, självförhärligande och ganska outhärdligt.

Egentligen är det idel mörker. Ur veckans avsnitt. 

1. Nisse vill inte att hans äldsta son ska börja gå hem tidigt från fritids eftersom Nisse då skulle riskera att bli störd i sitt “hemmaarbete” dvs onani och filmtittande.

2. När Nisses son ville ha hjälp med en mattestencil blev Nisse så glödgat svinförbannad (för att han fyllde i fel) att han knögglade ihop den och slängde på golvet.

3. När Nisse blev väckt av sin yngsta son blev han så frustrerad att han misshandlade barnrumsväggen.

Nisse vill inte att ni ska lyssna på det här avsnittet. Jag tror att det är viktigt att ni gör det. För att få en mer korrekt bild av det omtalade Edwallska föräldraskapet.

 

HÄR KAN MAN LYSSNA! 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats