manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Dödsångest

Imorse var jag med i Pappapanelen. Det blev ganska mörkt. Jag pratade om hur obehagligt det är med nytt år. Hur döden liksom flåsar en i nacken när man behöver befatta sig med det science fiction-artade året 2018. Ens tid är utmätt och barnen är vuxna när som helst.

 

Sedan åkte jag hem till Iris och Ruth som var hemma (planeringsdag). Det visade sig att de fortfarande var barn. Hurra! Jag firade genom att låta Ruth ansiktsmåla mig. Det blev oerhört fint. Jag gissar att mina träningskamrater på Södra TK kommer bli imponerade och kanske lite avundsjuka när jag kommer till träningen med kurbits, hjärtan och läppstift i ansiktet ikväll.

IMG_1522

 

Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

 1. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare.
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Annons
stats