manneforssberg

Manne Forssberg

Drömhelg, träningsläger, ensammys!

Jag sitter på tåget på väg till min absoluta drömsemester. Fredag-tisdag ensam på landstället utanför Hudiksvall.

Det enda jag kommer göra är att åka längdskidor (jag har köpt nya), springa, läsa böcker framför brasan, äta smått sjuka mängder mat, sova och basta. Det är första gången någonsin som jag åker iväg på en ensamhelg efter att jag fick barn. Förr i tiden gjorde jag sådant hela tiden. Jag har saknat det. Tiden är mogen. Jag räknar med att återvända till Stockholm på tisdag som en mycket vältränad och utvilad person.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats