manneforssberg

Manne Forssberg

Ge mig boskap bums!

Jag följde med på Iris skolutflykt till en bondgård idag. Bästa jag någonsin har gjort. Kul att hänga med Iris klass och helt fantastiskt att hänga med kossor. Mitt absoluta favoritdjur här i världen. Jag gosade med en tre veckor gammal kalv och började typ gråta. Nu googlar jag kor och bondgårdar. Måste ha en egen nu på en gång. Helst med Highland Cattle.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linn

    Jag älskar också kossor! Min dröm är en mini-ko, typ som en teacup-pig eller en liten chihuahua, som en kan mjölka någon deciliter från varje dag och nöjer sig med det bete som finns på en radhustomt. (Obs finns små kossor men de mjölkar en ändå flera liter från varje dag, ej optimalt.)

stats