manneforssberg

Manne Forssberg

Göteborg Marathon strax

Idag, om bara två timmar och tjugofyra minuter, springer jag Göteborg Marathon. Det kan bli spännande.

Jag har verkligen tagit hand om mig själv det senaste dygnet. Jag kom till Göteborg vid lunchtid igår och tillbringade några ljuvliga timmar på Hagabadet. Sedan checkade jag in på Hotel Bellora. Sedan dess har jag bara boxats lite på hotellgymmet (sista lilla formtoppningen), ätit väldigt mycket godis (viktigt att kolhydratladda) och tänkt diverse katastroftankar (som alltid för lopp). Min stora skräck är att något ska hända med magen. Eller att benen bara ska bli jättetunga och vägra springa.

Ni får gärna heja på mig om ni är i Göteborg. Jag är här ensam, springer ensam och kommer gå i mål ensam.

Det här blir mitt tredje Maraton sedan jag började springa för drygt ett halvår sedan. Efter detta ska jag unna mig att ta det lite lugnt.

Formtoppning

Sveriges finaste gym med en boxningsring i full storlek

Hotell som har bra stänger och böj/ bänk-rack vill man ju gifta sig med

Omklädningsrum

Nervös kille med katastroftankar

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats