Manne Forssberg

Grattis min älskade!

Sara fyllde år igår. Vi tjuvstartade firandet redan i söndags genom att åka till Steam Hotel. Barnen blev minst lika glada som Sara när jag berättade att vi skulle dit. Deras favoritgrej i hela världen är att driva omkring där på egen hand. De åker hiss, spelar spel och leker detektiver. Sara spaade.

Igår inledde vi morgonen med sång, gos och hotellfrukost. På kvällen åt vi skaldjur hemma.

Jag var 23 år när Sara och jag träffades. Första gången jag var med på hennes födelsedag fyllde hon 27. Igår fyllde hon 40.

40 procent av alla 30 september i mitt liv har jag firat Sara. Tanken svindlar. Jag vill att det ska bli 95 procent.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats