Manne Forssberg

Hej då världen!

Ikväll ska jag testa världens starkaste såser tillsammans med Philip Wildenstam från Styrkelabbet. Fy fan vad vidrigt det ska bli.

Jag tycker att sambal oelek är starkt. Det har 2000 scoville. Ikväll ska vi äta såser som har uppemot 800 000 scoville. Jag vet inte riktigt hur man förbereder sig för en sådan sak. Jag räknar kallt med att må väldigt dåligt i minst en vecka. Toalettbesöken kommer bli en plåga. Jag kommer inte kunna vistas i offentliga miljöer. Jag räknar inte med att kunna utföra något arbete. Hej då världen!

Resultatet av av såstestningen kommer på Youtube inom kort.

Allt började med att jag ville ha med Philip på ett yogaevent som jag och Nisse arrangerade tillsammans med Vitamin Well. Dels för att det skulle se roligt ut med en stor styrkelyftande luns i yogapositioner och dels för att Philip tycker att yoga är bland det fånigaste som finns. Jag ville både förnedra honom och visa hur mysigt yoga kan vara.

Han ställde upp med motkravet att jag skulle testa väldens starkaste såser. Önska mig lycka till.

 

170608 Deltagare under ett yogapass i samarbete med Vitamin Well den 8 juni 2017 i Stockholm. Foto: Linnea Rheborg

Philip längst till höger i bild

170608 Deltagare under ett yogapass i samarbete med Vitamin Well den 8 juni 2017 i Stockholm. Foto: Linnea Rheborg

19238768_10155458759784839_1948672745_o

Vad underbart det var när jag fortfarande kunde vistas i offentliga miljöer och gå upp i bryggan på tak

FullSizeRender-32

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. manneforssberg

      Du kan vara drama queen. Är det inte märkligt att man inte skriver dramadrottning istället? Så oerhört mycket bättre på svenska när man får allitterationen. Har du redan checkat ut som copy?

stats