Manne Forssberg

Icebug Frozen Lake Marathon

På lördag springer jag Icebug Frozen Lake Marathon. 42,2 kilometer på en frusen sjö bland norska fjäll, på 800 meter höjd.

Så fort jag såg bilder från förra årets upplaga förstod jag att jag var tvungen att springa loppet. Så oerhört vackert och dessutom den raka motsatsen till Stockholm Marathon 2018: Kallt, platt, lugnt.

Jag har tränat på som en jäkla galning i december och januari. Februari och mars har det gått sämre. Jag har börjat få ont för första gången under min mycket korta löparkarriär. Senaste månaden har jag haft ont  vänster underben. I helgen fick jag ont i hälen. Dessutom har jag varit på fjällsemester.

Ändå längtar jag till lördag. Till den där trolska miljön. Enligt prognosen ska solen titta fram och vindarna hålla sig lugna.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats