Manne Forssberg

Ingen mer stressvett

”I annonssamarbete med e-Boks

Ibland är det ganska underbart att leva i samtiden. Åtminstone när den känns som framtiden.

Hemma hos oss har vi alltid haft stora problem med viktiga papper. Vi har aldrig lyckats få till något tillfredsställande system. De kan hamna ungefär var som helst. Jag vet allt om hur det känns att panikleta efter en faktura som snart löper ut med gråten i halsen och stressvettig panna. Ibland har barnen lagt en kladdig målarpensel på viktiga papper. Eller helt sonika använt dem som målarunderlägg.

Andra gånger är det ännu värre. Då har jag inte ens vett att veta att jag borde leta efter ett viktigt papper.

Därför är jag väldigt glad över att den digitala brevlådan e-Boks har kommit in i mitt liv. Man registrerar ett konto här och kan välja att få kontoutdrag, deklarationer, fakturor, kreditupplysningar, lönespecifikationer och årsbesked digitalt – både från myndigheter och företag. Det gör att man alltid har sina viktiga papper med sig, aldrig tappar bort någonting samt sparar på miljön. Oerhört välgörande.

För att ett företag ska få skicka mail och dokument kräver e-Boks att man först samtycker. Noll risk för spam.

Nu avvecklar jag pappersbuntarna och stressvetten.

 

Lycklig och lättad kille

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angie Barella

    My ex-husband and I had always managed to stay friendly after our divorce in February. But I always wanted to get back together with him, All it took was a visit a page where i saw comments of Dr Ilekhojie because my dream was to start a new page with my husband, and live happily with him. Dr Ilekhojie asked to perform a reconciliation ritual and I accepted it. After 48 hours, the ritual worked for me and my husband called he was remorseful for all his wrong deeds. My husband is back and we are making preparations on how to go to court and withdraw our divorce papers ASAP. This is nothing short of a miracle. Thank you Dr Ilekhojie for your powerful rituals. Words are not enough to appreciate your good work. Ask him for help. Email gethelp05@gmail.com and Phone/WhatsApp +2348147400259

  2. Anna Jenberg

    Jag känner mig så välsignad igen i mitt äktenskap efter att doktor Oku tog tillbaka min man som skilde sig åt mig för bra 3 mounths. Är Anna Jernberg med namn från. Även om jag har munnar över hela kroppen, kommer det inte räcka att tacka doktor Oku för hans hjälp i mitt liv. Min man separerade med mig i 3 månader och har varit i smärta och ångest utan honom. Så jag sökte hjälp överallt men ingenting fungerade inte förrän jag menade doktor Oku som jag kontaktade online. Jag förklarade min situation för honom och han lovade att min man kommer tillbaka till mig inom 24 till 48 timmar så långt att mitt hjärta fortfarande slår till honom. Jag trodde på honom och han förberedde en stavning för mig och min man ringde mig exakt när doktor Oku sa. Han bad och sa att han behöver mig tillbaka och nu lever vi lyckligt igen för de senaste 9 månaderna. Alla där ute som läser min artikel som behöver hjälp ska kontakta honom … Email: isikolosolutionhome@gmail.com. ring eller Whatsapp eller Viber honom på +2348133261196

stats