Manne Forssberg

Jag är en idiot

Nedan ser ni mitt svavelosande inlägg om hur det gick till när båten M/S Carl Philip susade förbi mig och min familj och lördagsplanerna grusades. 

Här är fortsättningen på berättelsen: Senare samma dag var jag och Sara på 40-årsfest. Jag berättade (fortfarande upprörd) om båthaveriet för alla vid mitt bord. De replikerade unisont: ”Men fällde du ner semaforen?”. Det är alltså någon grej på bryggan, med vilken man signalerar till båtkaptenen att man ska bli upphämtad. Resten av kvällen ägnade jag åt att fråga exakt alla på festen om de känner till vad en semafor är för något.  Alla visste. Det är bara jag och Sara i hela världen som inte har tillräckligt mycket allmänbildning. Oerhört pinsamt.

Men det allra mest pinsamma är att jag hade skrivit ett väldigt kränkt mail till Strömma Kanalbolaget och krävt ”rundlig kompensation” för mitt lidande. Trots att felet var 100 procent mitt.

Igår fick jag ett trevlig svar med erbjudande om pengarna tillbaka och gratis skärgårdstur som kompensation. Jag skäms svårt!

Tack och förlåt Strömma Kanalbolaget! Nu vet jag vad en semafor är och nästa gång ska jag använda den.

 

Den vilda paniken och svåra skammen när jag hörde talas om semafor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Paula

    Tycker du pudlar för mycket. Det måste ju ändå vara strömma kanalbolaget som skulle ha informerat om semaforen vid biljettköpet. Jag visste vad en semafor var, men inte att jag som passagerare har något att göra med den. Jag tycker alltså ändå att det är deras fel.

  2. Emma

    Jag tycker att du ska tacka och ta emot en gratis båttur!
    När de säljer biljetter borde de informera om den där grejen, har aldrig hört om den…
    Man kan ju inte bara anta att alla kan hur man gör.

stats