manneforssberg

Manne Forssberg

Jag är en osmart, olämplig och pinsam pappa

Farsdagsroasten är igång. Jag kan inte tänka mig något finare än att bli kallad osmart, pinsam och olämplig. Knausgård har skrivit att hans målsättning med föräldraskapet är att hans barn ska vara likgiltiga när han kommer in i ett rum. De ska varken reagera med skräck eller överdriven glädje. Jag håller med och vill lägga till att det alltid är eftersträvansvärt att få sig en Fars dag-roast.

Dagen började med att Iris och Ruth stormade in i sovrummet och anklagade mig för att ha tappat bort Ruths Fars dag-present. Sedan hittade de den och vi kunde gosa och äta våfflor som Sara hade gjort. En mycket fin start på dagen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats