Manne Forssberg

Jag behöver semester efter helgen

Vilken jäkla helg!

Vi firade Ruth tämligen oavbrutet.

På lördagen hade vi barnkalas med 14 barn och nästan lika många föräldrar. Det var väldigt lyckat men kändes stundtals som att stoppa huvudet i en myrstack.

Ruths bästa kompis stannade kvar och sov över. Milstolpe!

På söndagen hade vi överraskningskalas för Ruth med den allra närmaste familjen. Alla kunde inte komma, men ändå blev vi 25 personer. Ruth blev exakt så överraskad som vi hoppades.

Nu är jag trött.

 

Vi tvingade de stackars barnen att fika utomhus. Genidrag!

Den färskaste familjemedlemmen Lydia

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Allie Reyna

    Hej, jag heter ”ALLIE REYNA” Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

    Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut … Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter … Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

    Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

stats