Manne Forssberg

Jag fyller år!

Så är jag alltså 35 år. Ofantligt gammalt, men ändå väldigt rimligt med tanke på att jag utstöter gutturala läten varje gång jag reser mig från en stol samt har minst tio gråa skäggstrån.

Jag firade på bästa tänkbara sätt. Först frukost på sängen med skönsång och barnteckningar. Sedan skogspromenad, styrkelyft, bad och bastu med Ruth.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. fotosmi

    Jag tror att vi alla är olika och därmed har olika prioriteringar och rutiner. Varför ändra på ett koncept som funkar för varje individ? ? För mig ser det ut så här. 04:55-05:30 Vaknar ofrivilligt. Brukar kunna blogga under den tiden, eftersom jag ändå inte kan somna om. 06:15 Kliver upp. Äter frukost. 06:30 Klockan ringer. Runt här borstar jag tänderna, går på toaletten och duschar. 06:45 Sminkar mig fram tills 07:10, väcker sonen och sådant med. 07:15 Går mot bussen, som avgår från hållplatsen 07:29. När sonen gick i 2:an så fick jag lämna honom på fritids 6:30, och sedan stressa upp till bussen som gick 6:40. Då gick jag upp 5:00 för att hinna.

stats