manneforssberg

Manne Forssberg

Jag överlevde fem barn och mancold

Det var inte så svårt som jag befarade att ta hand om fem barn i fredags.

Frågan är om jag någonsin har gjort något lättare. Min tioåriga systerdotter ville underlätta för mig så hon tog hand om all undanplockning efter middagen. Sedan la storbarnen småbarnen på eget initiativ. Nästa dag fick jag inte gå upp ur sängen. Barnen hade någon hemlighet på gång. Klockan 9 kom de in med frukost på sängen. Jag kan tänka mig att vara barnvakt varje helg.

 

Efter frukosten föreslog barnen att jag skulle ta en promenad. Ett utmärkt förslag tyckte jag. Första frivilliga utevistelsen på en vecka.

 

Idag har jag varit bastuvakt på Sätrabadet. Var lite för snuvig för att basta en njöt av vädret och alla mysiga gubbar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats