Manne Forssberg

Jag satt ner och åt vardagsfrukost!

I samarbete med Pågen

 

Titta noga på bilderna nedan. Det kan vara första gången jag sitter ner och äter vardagsfrukost med familjen. Det här händer aldrig i vanliga fall. Jag gick upp en halvtimme tidigare än vanligt, förberedde frukost och väckte barnen i svinottan. I början var vi på ganska risigt morgonhumör, men när vi började äta hände någonting. Vi tinade upp. Det blev en sällsynt harmonisk morgon.

 

I vanliga fall slänger jag i mig kaffe och macka på stående fot medan jag packar gympapåsar, försöker få barnen att vakna, faller offer för barnens olika nycker och befallningar (ta bort gurkskalet!), letar fram kläder, tjatar om tandborstning och är nära att dö stressdöden.

Barnen sitter ofta ner och äter frukost i lugn och ro – Aldrig jag.

Det enda som är helt realistiskt med bilderna är brödet. Från och med nu är Pågen Ljus Surdegslimpa vårt standardbröd hemma. Gott, färdigskivat, saftigt och en favorit både för barnen och mig. Det innehåller mindre socker än många andra limpor och är fri från konserveringsmedel. Det är gjort på svenska spannmål och innehåller 16 procent surdeg från Pågens surdegsanläggning i Skåne. Framförallt: Det funkar att äta på stående fot under fruktansvärd stress OCH vid dukat bord med tända ljus.

 

Det här blev en så pass mysig morgon så jag tror att jag kommer upprepa den här succén fler gånger. Gå upp i svinottan och för en gångs skull äta vardagsfrukost sittande tillsammans med familjen. Lyx!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Allie Reyna

    Hej, jag heter ”ALLIE REYNA” Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

    Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut … Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter … Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

    Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

stats