Jag satt ner och åt vardagsfrukost! | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Jag satt ner och åt vardagsfrukost!

I samarbete med Pågen

 

Titta noga på bilderna nedan. Det kan vara första gången jag sitter ner och äter vardagsfrukost med familjen. Det här händer aldrig i vanliga fall. Jag gick upp en halvtimme tidigare än vanligt, förberedde frukost och väckte barnen i svinottan. I början var vi på ganska risigt morgonhumör, men när vi började äta hände någonting. Vi tinade upp. Det blev en sällsynt harmonisk morgon.

 

I vanliga fall slänger jag i mig kaffe och macka på stående fot medan jag packar gympapåsar, försöker få barnen att vakna, faller offer för barnens olika nycker och befallningar (ta bort gurkskalet!), letar fram kläder, tjatar om tandborstning och är nära att dö stressdöden.

Barnen sitter ofta ner och äter frukost i lugn och ro – Aldrig jag.

Det enda som är helt realistiskt med bilderna är brödet. Från och med nu är Pågen Ljus Surdegslimpa vårt standardbröd hemma. Gott, färdigskivat, saftigt och en favorit både för barnen och mig. Det innehåller mindre socker än många andra limpor och är fri från konserveringsmedel. Det är gjort på svenska spannmål och innehåller 16 procent surdeg från Pågens surdegsanläggning i Skåne. Framförallt: Det funkar att äta på stående fot under fruktansvärd stress OCH vid dukat bord med tända ljus.

 

Det här blev en så pass mysig morgon så jag tror att jag kommer upprepa den här succén fler gånger. Gå upp i svinottan och för en gångs skull äta vardagsfrukost sittande tillsammans med familjen. Lyx!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats