manneforssberg

Manne Forssberg

Jag startar pappagrupp!

För några helger sedan gick jag en pappagruppsledarutbildning och snart drar jag igång min första pappagrupp. Så oerhört spännande. Tipsa gärna en dagledig småbarnspappa om detta.

 

Här är infon som jag har spridit:

Välkommen på pappagrupp i Mälarhöjdens kyrka! Vi träffas fem gånger och samtalar bland annat om det nya livet som pappa, föräldraskapet, relationer och sex, samt barnens framtid. Pappagruppen är en chans att prata om sådant man kanske inte pratar så ofta om, i en miljö som är trygg, ickedömande och ickvärderande. Genom samtal kan man känna sig mindre ensam och stärkt i sin föräldraroll. Gruppen vänder sig till pappor med småbarn. Högst 15 pappor kan vara med. Anmäl dig till manne@manneforssberg.se Det är gratis att vara med. Jag som leder gruppen heter Manne Forssberg och är utbildad pappagruppsledare genom organisationen Män för jämställdhet . Jag har även skrivit boken Pappalogi och gör podcasten Pappapodden. Träffarna äger rum på onsdagar 9.30-11.30 följande datum: 16/10, 23/10, 6/11, 13/11, 20/11. Barn är varmt välkomna.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats