Manne Forssberg

Julfail

Jag har börjat förbereda mig inför julen. Iris och jag gjorde en pepparkaksdeg idag som vi ska baka kakor och hus av i övermorgon. Jag gör listor på allt som ska köpas, förberedas och lagas.

En viktig punkt på listan är torkat lamm. Jag kände mig jätteduktig som började googla recept redan idag. Så god framförhållning har jag nog inte haft med något förut. Så här stod det i receptet:

Skärmavbild 2017-11-28 kl. 13.23.20

 

Jag var alltså ute på tok för sent som vanligt. Jag borde ha börjat för 16 jävla dagar sedan. Oklart om det blir någon jul överhuvudtaget.

Vad är viktigast för er på julbordet? Vad går absolut inte att klara sig utan? För mig är det nog kallrök ren. Jul utan ren skulle vara som kärlek utan kyssar.

IMG_0540

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johanna

    Hej alla det fungerade verkligen och jag är stolt över att kunna vittna. Jag såg ett inlägg om hur en kvinna blev återförenad med sin man och jag bestämde mig för att prova den här doktorn som hjälpte henne eftersom min relation misslyckades. Även om jag aldrig trodde på andligt arbete. Jag försökte motvilligt, eftersom jag var desperat, men till min stora överraskning hjälpte denna läkare mig och min relation är nu perfekt precis som han sa att min man nu behandlar mig som en drottning, även när han hade sagt det förut älskar han mig inte längre. Tja, jag kan inte säga mycket men om du går igenom svårigheter i ditt förhållande här är e-posten drogunduspellcaster@gmail.com din partner kommer definitivt tillbaka till dig.

stats