Min älskling | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Min älskling

Det här är min älsklingsjacka. Den är mossgrön, väger cirka 500 kilo, är oerhört varm, superdekadent och får mig att se ut som en knarkbaron i Miami som 1979 har åkt på skidsemester till Colorado (på det bra sättet).

Jag skulle ta kulor för min jacka. Jag vill begravas med min jacka. Den är det sista jag tänker på när jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Sedan den kom in i mitt liv behöver jag inte äta. Allt jag vill är jackan. Jag sätter mig själv och mina behov i andra rummet. Den är större och viktigare än vad jag är.

Det finns några problem. Till exempel är ärmarna så tighta att jag bara med stora umbäranden och mycket smärta kan prata i telefon när jag har den på. Den är också så varm att jag svettas ymnigt om det är varmare än -5 grader. Men problem finns i alla relationer, det hur hur väl man hanterar dem som avgör hur hälsosam relationen är. Jag förlåter min jackas alla brister.

Jag köpte den på Acne Archive för några år sedan och betalade bara cirka 20 procent av vad modellen kostar nuförtiden. Jag ska alltid vårda den, älska den, besjunga den. Min älskling!

IMG_1535

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats