manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Min älskling

Det här är min älsklingsjacka. Den är mossgrön, väger cirka 500 kilo, är oerhört varm, superdekadent och får mig att se ut som en knarkbaron i Miami som 1979 har åkt på skidsemester till Colorado (på det bra sättet).

Jag skulle ta kulor för min jacka. Jag vill begravas med min jacka. Den är det sista jag tänker på när jag somnar och det första jag tänker på när jag vaknar. Sedan den kom in i mitt liv behöver jag inte äta. Allt jag vill är jackan. Jag sätter mig själv och mina behov i andra rummet. Den är större och viktigare än vad jag är.

Det finns några problem. Till exempel är ärmarna så tighta att jag bara med stora umbäranden och mycket smärta kan prata i telefon när jag har den på. Den är också så varm att jag svettas ymnigt om det är varmare än -5 grader. Men problem finns i alla relationer, det hur hur väl man hanterar dem som avgör hur hälsosam relationen är. Jag förlåter min jackas alla brister.

Jag köpte den på Acne Archive för några år sedan och betalade bara cirka 20 procent av vad modellen kostar nuförtiden. Jag ska alltid vårda den, älska den, besjunga den. Min älskling!

IMG_1535

 

Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

 1. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning.
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Annons
stats