Manne Forssberg

Mina värsta barndomsminnen

I annonssamarbete med Paranix

Jag får panik när någon kliar sig i håret. Det väcker rent fysiska minnen av barndomen. Om någon av mina fyra syskon satt vid middagsbordet och kliade sig innebar det inledningen på en enorm lusjakt med starka kemikalier, timtal av kamning och vidriga löss utströdda på ett vitt papper. Jag får obehagsrysningar när jag tänker på den där kemikaliestanken. När någon kliar sig kliar det i mig också. Dessutom börjar jag typ hyperventilera.

Vi står inför den värsta tiden på hela året. Läsårsstarten brukar innebära en fullkomlig explosion av löss. Och det verkar fullkomligt omöjligt att avlusa en skola eller förskola helt. Ofta åker lusvarningslappen upp med jämna mellanrum resten av terminen.

Därför fäller jag tacksamhetstårar över Paranix Protection som är min och familjens vänliga följeslagare i lustider.

Det är ett schampo som fungerar som schampon ska, det vill säga det sköljs ut direkt, gör håret rent och behagligt samtidigt som det skyddar mot lusangrepp. Paranix Protection torkar ut eventuella löss innan ett lusangrepp hinner få fäste. så att de aldrig börjar fylla hårbottnen med ett kliande och blodsugande lusutbrott. Det kan användas på alla över två år och om man schamponerar ungefär var tredje dag så länge utbrottet härjar eller minst två veckor, så har man ett bra skydd mot löss. Man slipper det vidriga kemikaliestanken. Min tacksamhet vet inga gränser.

Nu kan ni vara med och tävla om skolstartskit från Paranix och presentkort på Parks n’ Resorts! Klicka här för att läsa mer och tävla. 

Iris och Ruth hade en liten lusskola för mig. Som vanligt visste jag nästan ingenting medan de visade sig vara fullfjädrade experter:

Missa inte att gå in på Luskollen så här i lustider – där hittar ni allt ni behöver veta om löss och hur man behandlar dem. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats