manneforssberg

Manne Forssberg

Pappabikten vecka 15

Förlåt älskade barn och högt värderade bloggläsare, ty jag har syndat. Jag gör ju så ofta det. 

 

1. Jag har börjat sitta kvar i bilen en stund när jag kommer tillbaka efter ett ärende. Ibland lyssnar jag på en låt eller pillar planlöst på mobilen. Men allt oftare sitter jag bara helt indolent och liksom samlar kraft, som en gladiator inför entrén på Colosseum. St underna i bilen blir allt längre, allt mer njutbara och kanske även livsnödvändiga. Ibland är det som att jag plötsligt vaknar till och jag har ingen aning om hur länge jag har suttit där eller ens vem jag är.

2. Jag tycker att det ska bli ganska jobbigt med påsklov. Helst vill jag bara ha vardag. Jag kommer inte få vara ensam på nio långa dagar.  Med bultande bröst och glansiga ögon tänker jag tillbaka på minnesvärda gånger jag har fått umgås med mig själv. Nostalgi!

3. Jag har i smyg slängt teckningar som jag tyckte hade för låg verkshöjd för att spara. Men vem i helvete är jag att bedöma det? Och varför premierar jag nästan alltid figurativ konst framför kludd. Tänk om folk hade slängt bort Jackson Pollocks konst på samma stockkonservativa grunder.

 

4. Jag har tittat jättemycket på min mobiltelefon. Lågvattensmärket var när jag skulle filma Iris hjulning (den tusende) och i smyg kollade av instagram lite snabbt istället. “Ja Iris, jag filmade den!”

 

5. Jag har tagit med mig Iris påse med badkläder från skolan och sedan glömt den i bilen. Där har den legat och myst i fyra långa dagar nu. Ska vi gissa att shortsen är bortom all räddning nu?

 

Har ni några föräldrasynder att bekänna? Biktbåset är öppet.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Allie Reyna

  Hej, jag heter “ALLIE REYNA” Jag är från USA. Jag var gift i 7 år med Ruben. Saker började bli ful och vi hade slagsmål och argument nästan varje gång. Det blev sämre vid en tidpunkt som han lämnade för skilsmässa … Jag försökte mitt bästa för att få honom att ändra sig och stanna hos mig men all insats var meningslös. Jag bad om och försökte allt men ändå fungerade ingenting.

  Genombrottet kom när någon introducerade mig till den här underbara, stora stavningskastaren som till sist hjälpt mig ut … Jag har aldrig varit ett fan av saker som detta men bara bestämde mig för att försöka motvilligt, för att jag var desperat och lämnade inget val … Han gjorde speciella böner och använde rötter och örter … Inom 2 dagar kallade han mig och var ledsen för allt det emotionella trauma han hade orsakat mig, han flyttade tillbaka till huset och vi fortsätter att leva lyckligt. vilket underbart mirakel Baba Egbe gjorde för mig och min familj.

  Jag har introducerat honom till många par med problem över hela världen och de har haft goda nyheter … Jag tror starkt på att någon där ute behöver sin hjälp. För brådskande hjälp av någon typ, kontakta Baba Egbe nu via hans Email: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp honom på 7 (926) 512-8701.

 2. nira shalom

  Ik wil mijn prachtige getuigenis delen over hoe ik mijn Echtgenoot van mijn leven terugkeerde, ik wil de mensen vertellen dat er een echte spell caster online is en is krachtig en oprecht, Zijn naam is Baba Wale Wiseman, hij heeft geholpen Ik heb onlangs mijn relatie met mijn man herenigd die me dumpte. Toen ik contact opnam met Wiseman, wierp hij een liefdesbetovering voor mij en mijn echtgenoot die zei dat hij niets meer met mij te maken had, belde mij en begon me te smeken. Voor iedereen die dit artikel leest en hulp nodig heeft, kan Wiseman ook alle soorten hulp bieden, zoals het herenigen van een huwelijk en een relatie, het genezen van alle soorten ziekten, rechtszaken, zwangerschapsvertelling, we zijn nu heel blij met ons zelf. Wiseman laat hem beseffen hoeveel we van elkaar houden en elkaar nodig hebben. Deze man is echt en goed. Hij kan je ook helpen je gebroken relatie te herstellen. Ik had mijn man terug! Het was als een wonder! Geen huwelijkscounseling en we doen het heel goed, in ons liefdesleven. Contact opnemen met deze geweldige man als je problemen hebt met een duurzame oplossing
  via e-mail: babawalewiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348129806153

stats