Pappabikten vecka 15 | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Pappabikten vecka 15

Förlåt älskade barn och högt värderade bloggläsare, ty jag har syndat. Jag gör ju så ofta det. 

 

1. Jag har börjat sitta kvar i bilen en stund när jag kommer tillbaka efter ett ärende. Ibland lyssnar jag på en låt eller pillar planlöst på mobilen. Men allt oftare sitter jag bara helt indolent och liksom samlar kraft, som en gladiator inför entrén på Colosseum. St underna i bilen blir allt längre, allt mer njutbara och kanske även livsnödvändiga. Ibland är det som att jag plötsligt vaknar till och jag har ingen aning om hur länge jag har suttit där eller ens vem jag är.

2. Jag tycker att det ska bli ganska jobbigt med påsklov. Helst vill jag bara ha vardag. Jag kommer inte få vara ensam på nio långa dagar.  Med bultande bröst och glansiga ögon tänker jag tillbaka på minnesvärda gånger jag har fått umgås med mig själv. Nostalgi!

3. Jag har i smyg slängt teckningar som jag tyckte hade för låg verkshöjd för att spara. Men vem i helvete är jag att bedöma det? Och varför premierar jag nästan alltid figurativ konst framför kludd. Tänk om folk hade slängt bort Jackson Pollocks konst på samma stockkonservativa grunder.

 

4. Jag har tittat jättemycket på min mobiltelefon. Lågvattensmärket var när jag skulle filma Iris hjulning (den tusende) och i smyg kollade av instagram lite snabbt istället. “Ja Iris, jag filmade den!”

 

5. Jag har tagit med mig Iris påse med badkläder från skolan och sedan glömt den i bilen. Där har den legat och myst i fyra långa dagar nu. Ska vi gissa att shortsen är bortom all räddning nu?

 

Har ni några föräldrasynder att bekänna? Biktbåset är öppet.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats