Manne Forssberg

Pappalogi finns som ljudbok!

Nu finns Pappalogi som ljudbok. Man hittar den på bokaffärer på nätet och ljudbokstjänster som Storytel och Nextory. Så himla kul!

Jag läste in den somras och det var både härligt och läskigt. Härligt för att jag kunde låtsas inför mig själv att jag var en röstskådespelare och lägga in lite mer mustiga betoningar här och där. Jag kom alltid till studion med halsduk, halstabletter och härjad uppsyn för att göra rollen trovärdig inför mig själv.

Läskigt för att typ allt jag läste in blev den färdiga produkten. Tänk om jag pratar jättenasalt någonstans eller uttalar ett ord helt felaktigt.

Ändå värt det. Berätta vad ni tyckte när ni har lyssnat.

 

9789174243321

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats