manneforssberg

Manne Forssberg

Personbästa i sovmorgon

Kors i taket! Dra på trissor! Kör mig baklänges i en liten vagn och putta mig i älven! Pukor och fanfarer! Halleluja! Quae mutatio rerum!

Jag och Sara fick sovmorgon till 10.15. Barnen gick upp vid 8.30. Vanligtvis brukar de tvinga upp oss ganska omgående. Eller hoppa på oss och kittlas tills någon av oss kapitulerar. Det har aldrig hänt att båda har fått sovmorgon tidigare.

Först kände jag lite själväckel över min extrema brist på luterhskhet när jag upptäckte vad klockan var. Sedan kände jag oändlig tacksamhet.

Iris och Ruth hade tittat på tv, pysslat samt ätit mackor som till 90 procent bestod av salami och smör.

Tack kära barn! Jag känner mig äntligen utvilad! Det är som Freestyle skaldade: Åh, jag lättar, jag flyger, jag svävar fram. Låt det aldrig ta slut

IMG_4805

Hur morgnarna brukar vara

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Så himla härligt!!! Här drömmer jag om att få sova till klockan 7 eller nej, det var ganska lite för mycket sikta mot stjärnorna. Men till kockan 6. Snälla barn! Sluta vakna mellan 4 och 5 #harintesovitlängreän5på5år 😀

stats