Manne Forssberg

Pollensäsongen är igång

I annonssamarbete med Apotea

Pollensäsongen har verkligen slagit till med brutal kraft. Från en dag till en annan kändes det som. Helt plötsligt hade jag och Iris igenmurade ögon, täppta näsor och kliande svalg. Det blir oerhört svårt att njuta av våren under sådana omständigheter.

Jag har haft pollenallergi hela mitt liv. Det har förstört mina vårar. I barndomen var den största lyxen för mig snytpapper av god och mjuk kvalitet. Tyvärr hade vi den billigare och strävare sorten hemma som rev sönder min arma näsa fullständigt.

Nu har jag lärt mig att medicinera ordentligt. Man behöver attackera ögonen med ögondroppar, näsan med nässpray och hela systemet med antihistamin. Först då får man lindring och kan äta glass på uteserveringar, picknicka och ta kvällspromenader utan att nära nog gå under på kuppen.

Apotea har exakt allt man behöver i den vägen – de erbjuder rådgivning av farmaceuter och levererar blixtsnabbt och fraktfritt direkt hem till dörren. Så att man slipper yra runt i fysiska butiker när huvudet håller på att sprängas av snor. Briljant! Det är enkelt att beställa och du kan själv välja leveranstid så det passar dig – hem till dörren eller ett ombud i närheten. Apotea har helt klart underlättat den svåra pollensäsongen för mig och Iris. Klicka här för att lägga en beställning på dina pollenmediciner. 

Efterlängtad lindring!

Lycklig och lättad!

Bilderna innehåller receptfria läkemedel. Läs bipacksedeln noga före användning.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats