Manne Forssberg

Revolutionen är här

#METOO är så oerhört välgörande. Äntligen pratar man om sexuella trakasserier och kränkningar i vida kretsar. Vidden av problemet börjar bli känd. Unkna rum vädras ut, offer får upprättelse och ansvar utkrävs. Jag tror att samhället bär på en enorm förändringspotential. Män har kryssat genom tillvaron med någon slags diplomatisk immunitet. Trakasserier har ursäktats med att det bara var på skämt eller menat som en komplimang, att boys will be boys, samt att killar har en så stark och explosiv sexualitet att de omöjligt kan ta ansvar för den. Mansrollen har föreskrivit att killar ska tillskansa sig så mycket heterosexuella upplevelser som möjligt. Det går att förändra. Könsroller är inte ristade i sten.

De grövsta övergreppen kommer inte att försvinna genom samtal och upplysning. Förövarna visste att de gjorde fel. Däremot tror jag att skräcken för att bli avslöjad kan förhindra framtida övergrepp. Bransch efter bransch vittnar om övergrepp. Asen darrar av skräck. Revolutionen är här!

Skärmavbild 2017-11-17 kl. 15.35.43

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. THERESA

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

stats