Nakna kvinnor och cigaretter | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Nakna kvinnor och cigaretter

I helgen har Iris och Sara varit på cheerleadingläger på Lagnö så jag och Ruth har varit ensamma och igår fick Ruth ha bestämmardag. Först badhuset med extralång bastu, sedan Donken, följt Leos Lekland, sedan Dumbo på bio och därefter sushi (bara lax). Avslutningsvis tittade vi på Margux Youtubekanal i sängen.

När jag var nästan exakt lika gammal som Ruth fick jag ha bestämmardag. Syskonen var med pappa i Hudik och jag var ensam hemma med mamma. Först gick vi till Skansen. Sedan fick jag ett fiskespö. Men min största och viktigaste önskning var att jag ville röka. Mamma köpte Blend Ultima och efter middagen satte vi oss på balkongen och delade på en cigarett. Jag älskade inte smaken, men däremot upplevelsen.

Jag blev tvungen att springa över till grannkvinnan Cissi och berätta om den stora upplevelsen. Hon skulle gå på middag och bytte om medan jag berättade. Jag fick se henne naken. Det var ofattbart. Jag sprang hem till mamma för att berätta om det oerhörda: “Först fick jag röka och sedan fick jag se Cissi naken. Det här är den största dagen i mitt liv!”

Ibland, ganska ofta är jag glad över att äpplet fallit så pass långt från trädet.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Theresa

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, gjorde jag allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskastare som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskastan och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad att jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett problem med förhållandet, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskramen som hjälpt mig med mitt eget problem. Hans email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) kärleksspell
  2) Förlorad kärlek
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) Bindande stavar
  6) Breakup Spells
  7) Förbanna en förälskad älskare.
  8.) Du vill vara befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Annons
stats