Manne Forssberg

Så gör du för att må skit

Jag har bara sprungit på löpband en handfull gånger i livet. Jag hatar det intensivt. Det är läskigt att trippa omkring och riskera att ramla av, all svett hamnar i skorna när man står och svettas på stället och löpning handlar ju egentligen om frisk luft och vackra vyer.

Därför var det spännande att köra ett monsterpass på löpband igår.

Så här såg upplägget ut.

5 x 5 kilometer i 4.50-tempo.

1 kilometer joggvila i 6.30-tempo.

1 procent lutning på bandet.

Sammanlagt 31 kilometer löpning på 2 timmar och 42 minuter.

 

Eftersom jag hade glömt hörlurar hade jag tråkigt från första stund. Ändå gick det. Viljans triumf. Efteråt var jag urlakad av löpningen och omskakad av den extrema tristessen men glad över att jag hade klarat det.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats