Manne Forssberg

Saker som man kan göra för 750 kronor

I samarbete med Easypark.

Jag kör ganska mycket bil. Som de flesta föräldrar, antar jag. Det är ett mycket intrikat system av lämningar och hämtningar. Ibland har jag lagt pengar i parkeringsautomaten men underskattat exempelvis hur lång tid det tar att hämta Iris från gympan. Då är jag först stressad när hon vill visa nya tricks och sedan irriterad när jag har fått en parkeringsbot på 750 kronor. Därför har jag börjat använda Easyparks app. Med den styr man parkeringen i mobilen och om Iris vill visa tricks är det bara att förlänga tiden. Briljant. För de 750 kronorna som en parkeringbot skulle ha kostat kan vi istället åka hela familjen till ett sushiställe och köpa 75 sushibitar. Det är ett oerhört mycket trevligare sätt att spendera pengarna på. Ladda ner Easypark nu – du hittar appen här! 
IMG_1649

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats