manneforssberg

Manne Forssberg

Sex saker som hände i helgen

 

1.. Jag och Nisse gick på Kings fest. Sveriges 100 modemäktigaste utsågs. Som vanligt hade det blivit något fel på listan. Tryckfelsnisse och så vidare. Kan inte komma på någon annan förklaring till att jag inte var med. KOLLA BARA HUR MODEMÄKTIG JAG SER UT!

 

 

2. Jag har fortsatt vara snusfri. Fem dagar nu. Den fysiska abstinensen är borta och det börjar kännas under kontroll. Ibland får jag en impuls att ta en snus, men kommer snabbt på att jag har slutat.

Sara och jag har börjat spontankyssas. Det var hon inte så sugen på när jag hade en lössnus under läppen.

 

 

3. Vi var på brunch för Disney on ice 2019. Avokadomackor, kaffespill på vita byxor, sinnessjukt välfyllda goodiebags till barnan, mys.

 

 

4. Nej, det är inte en wet shirt competition. Det är Greiderloppet. 26 grader varmt, 8,5 kilometer bitvis väldigt backig löpning. Oerhört jobbigt och väldigt kul.

 

5. Medelålderskrisen tuffar vidare. Jag har köpt en racercykel. När jag skulle demonstrera den för Ruth råkade jag ramla rakt i rabatten. Jag glömde nämligen att klicka ur skorna ur pedalerna när jag stannade. Ruth hade hysteriskt roligt åt detta. Det hade nog även grannarna.

 

6. Childhooddagen på Gröna Lund. Konsert, karuseller och stor lycka. Den här gången slapp jag åka Eclipse – slänggungorna som snurrar i 70 km/h på 121 meters höjd. Tack snälla Iris. Jag åkte den i somras och drömmer fortfarande mardrömmar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats