Manne Forssberg

Sexig tillvaro

Vill ni veta något supersexigt? Jag har blivit magsjuk.

Det positiva är att jag inte har dragit med mig någon annan i fallet. Alla andra i familjen är friska. Det negativa är att de tycker att jag är en äcklig jävel. Ingen vill komma i närheten. Jag lämnas åt mitt öde i sovrummet. Hade vi levt på savannen i den förindustriella eran är det nu familjen gått vidare och lämnat mig att dö.

Det känns som att det var i ett annat liv som jag var frisk och kunde äta mat och promenera. Nu är grundtillståndet sjukdom. Mitt sorgliga grundackord.

Det lindrar dock att bingetitta på Bonusfamiljen, som jag precis har upptäckt.

Hur går det för er med sjukdomarna? Rapportera nedan.

IMG_2971

Blåmärkena på nyckelbenen kommer från tyngdlyftning i mitt tidigare liv

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Ja du, de lever och frodas kan man lugnt säga! Sjukdomarna alltså, värre är det med oss människor. Min make och mina två barn har varit dåliga i den jädra influensan i två helvetiska veckor nu. Jag har vårdat, tröstat, tagit om hand, lagat mat, gjort allt (utom sovit, vad är sömn? Jag minns inte!) och nu när de äntligen börjat komma ur bubblan firar min kropp med en dunderförkylning. Happy days! Krya på dig Manne! You’re not alone!

  2. Sofia Karlsson

    Influensa – 16 dagar nu…. börjar bli bättre men fortfarande trött efter minsta ansträngning och illamående av ”normal portion” mat.
    Inte lätt när man är ensam med en frisk 3åring större delen av dagen.
    Krya på dig!

stats