Manne Forssberg

Sommarkläder

I samarbete med Kids Brand Store, 25 procent rabatt längre ner i inlägget

Jag minns klädinköpen inför avslutningen i trean. Pappa och jag åkte till Huddinge centrum och gick omkring i affärerna där. Jag ville väldigt gärna ha en kostym. Efter trean skulle jag byta skola, så avslutningen var en stor sak. Till min stora glädje sa pappa ja. Vi kom hem med en pistagegrön sak som måste ha varit tio storlekar för stor. Kavajen slutade vid mina knän och ärmarna täckte hela händerna. Hela min familj hade fått plats i den kostymen. Jag intalade mig att den satt okej, för jag ville så gärna ha en kostym. När vi kom hem sa mamma att kostymen var orimligt stor. Pappa blev arg.

På avslutningsdagen sa alla att jag hade en väldigt stor kostym. Jag har aldrig känt mig så obekväm som under avslutningsceremonin på skolgården. Tur att jag snart kulle byta skola.

Det är viktigt med avslutningskläder. Problemet för min pappa var att det tar tid att gå i fysiska butiker och att utbudet i Huddinge centrum 1993 var väldigt skralt.

Det problemet är löst nu. På Nordens största webbutik med ungdomskläder, Kids Brand Store finns ungefär hur mycket kläder som helst. Jag lät barnen klicka hem valfria outfits. Igår kom paketet efter bara en dag.

 

 

 

Jag ÄLSKAR att de beställde helsvarta kläder. Det var inte särskilt längesedan mina barn vägrade lämna hemmet om de inte hade minst ett plagg med Frostmotiv. Nu är de så här sofistikerade. Jag vet dock inte om jag tycker att svart är den bästa avslutningsfärgen. Det kan bli så att jag lägger en beställning till. En lite mer traditionell sådan. För de finns såklart även massor av klänningar i ljusare färger på Kids Brand Store.

Mina favoriter är dessa nedanstående. Klicka på bilderna för att komma till klänningarna.

 

Det kanske bästa med Kids Brand Store är att de säljer kläder i så stora storlekar att vuxna med lätthet kan bära dem. Dock är det mycket billigare att köpa kläder där än i vuxenbutiker. Lifehack!

 

Med koden MANNE25 får du 25 procent rabatt på hela sortimentet. Gäller till den 9 juni. God shopping!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenna

    Hej jag heter Jenna Jag vill dela med mig av min fantastiska upplevelse med den största stavningskretsen Dr Ilekhojie min man fuskade på mig och när jag fick reda på att vi hade en kamp som ledde till att han fyllde på skilsmässa grät jag och blev sjuk när jag var söker om kärlekscitationstecken på nätet såg jag att folk pratade om honom och hans stora arbete vars fall liknade mina som de lämnade sin kontaktinformation, kontaktade jag honom och han berättade att jag inte skulle oroa mig för att efter 24 timmar kommer han att avbryta skilsmässan och vara tillbaka till mig efter jag gjorde allt han bad mig göra till min största överraskning nästa dag kväll var det min man som han knäböjde och bad mig att acceptera honom tillbaka, tack än en gång Dr Ilekhojie du är verkligen en välsignelse för mig, han kan också hjälpa dig Tack ! Ilekhojies kontakta gethelp05@gmail.com eller ring +2348147400259

  2. Rosa Oman

    Jag vill dela mitt underbara vittnesbörd om hur jag kom tillbaka till min man i mitt liv tillbaka, jag vill berätta för folket i världen det finns en riktig stavningskaster online och är kraftfull och äkta, hans namn är Baba Wale Wiseman, han hjälpte jag nyligen att återförena mitt förhållande med min man som dumpade mig, när jag kontaktade Wiseman kastade han en kärleksspell för mig och min man som sa att han inte har något att göra med mig, ringde mig igen och började be mig. För alla som läser den här artikeln och behöver hjälp kan Wiseman också erbjuda alla typer av hjälp som återförening av äktenskap och förhållande, botning av alla typer av sjukdomar, rättsfall, graviditetsspell, vi är nu väldigt nöjda med oss ​​själva. Wiseman får honom att inse hur mycket vi älskar och behöver varandra. Den här mannen är för riktig och bra. Han kan också hjälpa dig att fixa ditt trasiga förhållande. Jag hade min man tillbaka! Det var som ett mirakel! Ingen äktenskapsrådgivning och vi gör det väldigt bra i vårt kärleksliv. Kontakta den här stora mannen om du har något problem med en bestående lösning
    via e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
    WhatsApp: +2348136951551

stats