Spring för Terese! | Manne Forssberg
manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Spring för Terese!

Jag kan inte sluta tänka på Terese Alvén och hennes familj. Terese var den mest levande person jag har träffat. Hennes entusiasm och charm var epidemisk. Alla som träffade henne blev smittade av energi och rörelseglädje. Jag blev levande av Terese. Alla blev levande av Terese.

Hela hennes yrkseverksamma liv har hon spridit träningspepp och löpningslust som bloggare, författare, poddare, gruppträningsinstruktör och föreläsare.

För några veckor sedan diagnostiserades hon med sällsynt aggressiv cancer efter en vinter och vår med stora fysiska problem. För fyra dagar sedan fyllde hon 37 år och skrev att det troligen är henne sista födelsedag. Igår tog hon farväl av sin familj och sövdes in. Det är en ofattbar tragedi. Jag kan inte förstå att världen fortfarande finns kvar och att tillvaron fortsätter när hon har ryckts ifrån oss. Jag vill att alla ska veta vilken enastående individ hon var. Stöd hennes insamling på Cancerfonden Spring för Terese. Vi måste besegra den här jävla skitsjukdomen. Skriv något på hennes instagram. Och gå ut och spring för Terese!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa Afonso

    Jag heter Åsa Afonso, jag kommer från Göteborg, men jag flyttar till Skottland med min man, jag vill dela med mig av de här goda nyheterna om mitt liv med alla och med dem som behöver hjälp i tårtäktenskap / förhållande. Jag led i sex år, min man lämnade mig och fortsatte att ha en annan kvinna bara för att hans familj inte älskade mig, och eftersom jag inte kunde ge honom en baby, grät jag i sju år eftersom min man skilde mig. Jag letade efter stavningen som molnet hjälpte mig på nätet. Jag träffade så många trollkarlar. De samlade alla pengar utan att hjälpa mig, men den 3 juni 2019 såg jag ett online bidrag av en bra trollkarl med namnet Drigbinovia. Jag bestämde mig för att komma i kontakt med honom när jag kom i kontakt med honom, han berättade för mig att mitt problem hade lösts för att jag hade kontaktat honom, jag berättade för honom hela mitt problem och han lovade att hjälpa mig att återvända till min man tillbaka. Drigbinovia instruerade mig och visade mig vad jag skulle göra så jag följer alla instruktioner och gör vad han bad mig göra efter tre dagar han berättade för mig att min man kommer att ringa mig innan jag sover den dagen och ber om ursäkt. Så snart han berättade allt för mig, ringde min man mig och bad mig att ta tillbaka honom efter sex års skilsmässa. idag delar jag det här meddelandet eftersom jag vill att världen ska veta och det är ett bra jobb, och jag är också väldigt glad över att vara gravid och för er som behöver hjälp, problem med jobb eller kampanj kontakta Drigbinovia idag och lösa ditt problem här är e-post: doctorigbinovia93@gmail.com eller whatsapp honom på jag +2348144480768 Jag lovar dig att ditt problem kommer att lösas

Annons
stats