manneforssberg

Manne Forssberg

Spring med mig och Ann Söderlund!

Sedan några veckor tillbaka har jag och Ann Söderlund en liten löpargrupp som träffas i Rålambshovsparken i Stockholm. Första gången kom ett tiotal och andra gånger kom mer än dubbelt så många.

Tanken är att nybörjare ska få springa under roliga och trygga former och att min löparglädje ska smitta av sig. Vi tar det lugnt och nivån utgår alltid ifrån den som är minst van vid att springa i gruppen. Det är alltså ingen risk att gruppen springer iväg, eller att man behöver ta ut sig mer än man vill.

Det skulle vara superkul om ni ville komma och springa med oss imorgon torsdag klockan 18. Inga förkunskaper krävs. Vi bjuder på dryck och kramar.

HÄR ÄR FACEBOOKEVENTET 

I fredags hade nya säsongen av tv-programmet Sverige Springer premiär. Jag, Ann och löpargruppen är med under hela hösten. Titta!

 

Sverige Springer avsnitt 1 – Säsongspremiär

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Avila Montella

  Det här är webbplatsen jag läste om doktor Ilekhojie och kontaktade honom för att hjälpa mig få min ex pojkvän tillbaka för att gifta sig med mig i maj månad i år och jag har kommit tillbaka hit för att skriva om honom. Doktor Ilekhojie hjälper dig att lösa ditt problem oavsett vad du går igenom. Det är väldigt konstigt för mig att skriva om en stavdrivare eftersom jag aldrig trodde att jag skulle kunna säga att jag fick hjälp av en stavdrivare när jag fick min ex-pojkvän tillbaka till mig efter 3 år utan kontakt. Jag läste om doktor Ilekhojie från andra webbplatser och kontaktade honom för att hjälpa mig och på mindre än 48 timmar ringde min ex pojkvän till mig och jag var glad att han ville komma tillbaka till mig. Vi träffades på fredag ​​och han föreslog mig … Det var den vackraste ringen. Snälla alla här ute, kontakta läkare Ilekhojie för att lösa ditt problem för dig och göra dig lycklig med ditt förhållande som skadar dig. Kärlek är den bästa känslan som någonsin upplevts. Skicka e-post till honom på gethelp05@gmail.com eller direkt på whats App honom +2348147400259

 2. BRADLEY BLAKE

  Dear sir/madam;​

  I’m Bradley Blake from IRELAND, working as Financial Consultant in UK.. Am in direct contact with an active and capable Provider of Bank Instruments(SBLC/FC BG & LC) we’ve close successful deals together since working over the years. Our SBLC/BG can be engaged in PPP Trading, Signature Projects, Petroleum, Oil & Gas, Business Funding, Aviation and MORE.. If interested, you can contact me through.

  inquiry contact

  Name: BRADLEY BLAKE

  E-mail: bradleyblakesfinancialfundsplc@gmail.com

  Skype ID: bradley blake

  for more details and our working procedure.

  Am direct the provider, Brokers are welcome with their clients.

 3. Joe Williams

  Hello everyone , good day, my name is Joe Williams, i just want to give a review on how Dr Dada   { Achieverssorcerer@gmail.com }   cured my Herpes  Simplex within two weeks , i am a carrier man and this virus was at the point of disturbing my dreams , i went to different hospitals and i could not get the treatment , until i read about Dr Dada online , i contacted him   { Achieverssorcerer@gmail.com }   and he encouraged me and gave me herbal medicine , he also instructed me on how to use it , long story short , i am Herpes free, i do not have it any more. Dr Dada cured me  \{ Achieverssorcerer@gmail.com }    that is his contact if you need his help. 

 4. joy

  Hello my name is joy i want to share my amazing experience with the greatest spell caster Dr obas, my husband was cheating on me and when i found out we had a fight which lead to him filling for a divorce i cried and fell sick when i was searching about love quotes online i saw people talking about him and his great work whose case was similar to mine they left his contact info i contacted him and he told me not to worry that after 24hrs he will cancel the divorce and be back to me after i did everything he asked me to do to my greatest surprise the next day evening it was my husband he knelt down begging me to accept him back,thank you once again DR obas you are indeed a blessing to me he can also help you contact drobasspiritualtemple@gmail.com, he is a father to all.or his whatsapp+2347054547814

 5. Mrs Helen

  HUR JAG FÅR MITT EX HUSBAND TILLBAKA MED HJÄLPEN FÖR DR Fayosa, Jag heter Alex Helen från Kanada, jag vill snabbt säga till världen att det finns en verklig och effektiv onlinespel som är kraftfull och äkta. Han heter Dr Fayosa , han hjälpte mig nyligen att återförena min relation med min man som lämnade mig. När jag kontaktade Dr Fayosa kastade han en kärleksförtrollning för mig, och min man som sa att han inte har något att göra med mig igen, ringde mig och började be mig om att komma tillbaka, han är tillbaka nu med så mycket kärlek och omsorg, idag är jag glad att låta er alla veta att denna stava caster har kraften att återställa bruten relation och föra dem tillbaka. för jag är nu väldigt nöjd med min man. För alla som läser den här artikeln och behöver hans hjälp kan Dr Fayosa också erbjuda alla typer av hjälp som att lösa skilsmässor, domstolsärenden, dödsstavning, andligt skydd. Tack Dr Fayosa e-postadress är Fayosasolusionhome@gmail.com eller direkt på whats-app +2348151918774

 6. Lucy

  Hej killar, hur jag fick min exman tillbaka snabbt, Dr.Padman älskar stavning gjutning verkligen fungerade! Min man lämnade mig för en annan kvinna för tre månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts av smärta och hjärtsvikt eftersom han var min första kärlek som jag har tillbringat hela mitt liv med. En vän till mig berättade för mig att han såg några vittnesmål om en stavslipare som heter Dr.Padman att han kan få tillbaka älskare inom några dagar, jag skrattar och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, hon konsulterade den stora prästen för min räkning och till min största överraskning efter 11 timmar senare ringde min man mig för första gången efter tre månader att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Han kom tillbaka till mig och nu är vi glada tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är väldigt otroligt. Tack Dr.Padman för att du fick tillbaka min älskare och även till min vackra vän som gick med på min vägnar, för alla som kan behöva hjälp av den här fantastiska Dr här är e-postadressen: padmanlovespell@yahoo.com,
  du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: 2348053823815,…

 7. Lucy

  Hej killar, hur jag fick min exman tillbaka snabbt, Dr.Padman älskar stavning gjutning verkligen fungerade! Min man lämnade mig för en annan kvinna för tre månader sedan och sedan dess har mitt liv fyllts av smärta och hjärtsvikt eftersom han var min första kärlek som jag har tillbringat hela mitt liv med. En vän till mig berättade för mig att han såg några vittnesmål om en stavslipare som heter Dr.Padman att han kan få tillbaka älskare inom några dagar, jag skrattar och sa att jag inte är intresserad men på grund av den kärlek som min vän hade för mig, hon konsulterade den stora prästen för min räkning och till min största överraskning efter 11 timmar senare ringde min man mig för första gången efter tre månader att han saknar mig och att han är så ledsen för allt han fick mig att gå igenom. Han kom tillbaka till mig och nu är vi glada tillsammans. Jag kan fortfarande inte tro det, för det är väldigt otroligt. Tack Dr.Padman för att du fick tillbaka min älskare och även till min vackra vän som gick med på min vägnar, för alla som kan behöva hjälp av den här fantastiska Dr här är e-postadressen: padmanlovespell@yahoo.com,
  du kan också ringa honom eller lägga till honom på Whats-app: 2348053823815,

stats