Manne Forssberg

Stora barn – små problem

Igår kväll berättade jag för Sara vilken infernaliskt tidig morgon jag skulle få nästa dag. Jag skulle föreläsa i Täby strax efter åtta och eftersom Sara skulle ta bilen och lämna barnen skulle jag bli tvungen att åka både buss, tunnelbana och spårvagn.

”Men jag ska till Finland imorgon. Jag kan inte lämna barnen”, sa Sara.

Helvete! Det kunde ju inte jag heller eftersom jag i så fall skulle behöva lämna barnen typ halv sju.

Om det här hade hänt för några år sedan hade Sara och jag drabbats av panik och eventuellt begått kollektivt självmord. Eller så skulle vi ha ställt in Finlandsresan eller föreläsningen. Nu bestämde jag snabbt att barnen fick följa med till Tibble Gymnasium där jag skulle föreläsa. De satt nöjda i lärarrummet och pillade på sina telefoner och ritade. Hur odramatiskt som helst. Så otroligt lätt allt blir när an har stora barn. Stora barn – små problem

Lärarrummet

Utanför skolan stod lärare, elever och annat löst Täbyfolk och gjorde en Pokemonraid. Iris anslöt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats