Manne Forssberg

Stressig dag!

Jag har ungefär 100 saker att ta tag i. Surdegar, försummelser och stresspuckar. I dag fick jag äntligen chansen. Dagen låg lugn som skogstjärn framför mig imorse. Inga möten, ingen poddinspelning, ingen förskoleinskolning, ingen vabb. Idag skulle jag åstadkomma stordåd.

Först var jag bara tvungen att läsa allt jag kunde finna om alternativhögern, efter det fruktansvärt skrämmande avsnittet av Uppdrag Granskning som jag såg igår. Jag behövde även gå in på olika extremhögerpersoners facebookkonton samt kolla en massa youtubeklipp.

Sedan var jag tvungen att brygga lite mer kaffe. Medan det bryggdes kunde jag inte låta bli att räkna lite på hur snabbt jag måste springa per kilometer för att klara mitt tidsmål på Göteborg Marathon den 13 oktober.

Därefter började jag tänka på hösten. Hur efterlängtad den är. Det fick mig att fundera på hur det är fatt med min höstgarderob. Jag kunde inte låta bli att göra en inventering. Jag sorterade, slängde och plockade ut plagg som ska läggas ut till försäljning. Garderoben blev helt perfekt.

Sedan hann jag jobba hårt i ungefär femton minuter innan jag blev vrålhungrig. Då åt jag rödbetor och blomkål med smör.

NU ska jag jobba. Jag måste bara fixa lite kaffe först.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats