manneforssberg

Manne Forssberg

Tack älskade barn för att ni inte röker på skoltoaletten!

I eftermiddag är det utvecklingssamtal på Iris skola. Det känns fullkomligt odramatiskt. Det har aldrig någonsin varit läskigt att gå på Iris och Ruths utvecklingssamtal. Jag brukar gå därifrån rörd och svällande av stolthet. Aldrig någonsin rapporteras det att mina barn har rökt på toaletten eller skrikit obsceniteter på lektionstid.

Annat var det när jag var barn. Samtalen var en skräckupplevelse för hela min familj. Vi gick därifrån modfällda, med sänkta huvuden. Mamma och pappa var bekymrade.

Förskola

Personalen oroade sig för att jag hade svårt att få vänner. En gång tog jag med en stulen hundralapp och försökte köpa en kompis. Ingen nappade. Jag var dessutom motoriskt vilsekommen. Det var bekymmersamt att jag inte kunde klippa ut figurer efter uppritade linjer. Det mest positiva som sades var att jag nog skulle sexdebutera tidigt.

IMG_9611

 

Lågstadiet

Sommaren efter ettan gick jag på seglarläger och lärde mig ett antal mycket grova snuskvisor. Det ställde till problem när jag började tvåan. Jag tänkte att min nyvunna låtskatt skulle imponera enormt på omgivningen och därför sjöng jag mina snuskvisor så mycket jag orkade. Läraren blev bedrövad och klasskamraterna tyckte mest att det var obehagligt när jag sjöng om tidelag, onani och Lille Skutt involverad i avancerade gymnastiska övningar. Klassföreståndaren ordinerade utvecklingssamtal på veckobasis. Varje fredag kom mamma till skolan och fick höra om mina senaste försyndelser.

IMG_1040

Mellanstadiet

Läraren var missnöjd med att jag tjuvrökte på skoltoaletten.

Högstadiet

Utvecklingssamtalen handlade om att jag kom sent till skolan, rökte, skolkade och vägrade göra skriftliga läxförhör.

Gymnasiet

När spanskläraren fick reda på att min mamma också var spansklärare började han gråta. Han tyckte att det var resursförstöring att jag som var en begåvad ung man, som dessutom kunde få hjälp hemma, inte hade lärt mig mer än att säga mer än typ ”hola” på världens vackraste språk.

 

Jag förstår faktiskt inte riktigt hur mina föräldrar stod ut. Jag är oerhört tacksam att jag slipper dela deras dystra erfarenheter av utvecklingssamtal.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. shole kakhaz

  Äntligen har min lycka återställts av en man som heter Dr Akobe ,, Jag är Shole Kakhaz, jag vill att alla på den här webbplatsen / forumet för att gå med mig tacka det här DR Akobe för vad han just gjorde för mig och min familj, jag hade varit gift till min man i 5 år bodde vi lyckligt tillsammans i år och inte förrän han reste till Italien för en affärsresa där han träffade den här prostituerade som heksade honom att hata mig och barnen och älska henne bara så när min man kom tillbaka från resan sa han att han inte vill se mig och mina barn igen så han körde oss ur huset och han skulle nu till Italien för att se den andra kvinnan. så jag och mina barn var nu så frustrerade och jag bodde bara med min mamma och jag var inte behandlande bra för att min mamma blev gift med en annan man när min pappa död så mannen som hon blev gift med behandlade inte jag och min barn bra så jag var så förvirrad och jag letade efter ett sätt att få min man tillbaka till mig och mina barn så en dag som jag surfar på min dator såg jag ett vittnesbörd om detta MAN DR Dr.Akobe (akobemagicspell @ gmail. com) delas på internet av en dam och det imponerar på mig också så jag tycker också om att prova först var en rädd när jag tänker på vad jag och mina barn passerar så jag kontaktar honom och han berättade för mig att var lugn i bara två dagar att min man ska återställas till mig och till min bästa förvåning fick jag ett samtal från min man på den andra dagen frågar efter barnen och jag ringde Dr OAkobe och han sa att dina problem har löst mitt barn så det här var hur jag får min familj tillbaka efter en lång stress att bromsa upp av en ond dam så med all denna hjälp från DR Akobe av (akobemagicspell@gmail.com) Jag vill att alla på detta forum ska gå med mig för att säga ett stort tack till DR.Akobe och jag kommer också att rådgöra för någon i sådana eller liknande problem eller någon form av problem bör också kontakta honom för hjälp via hans personliga email (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702

  Det här är en del av lösningen som han kan

  1. Stava för förtroende (människor kommer att lita på och tro dig alltid)

  2. Återställ hälsa för de sjuka

  2. Ta tillbaka ex kärlek

  3. Stoppa någon från att störa din relation.

  4. Ge medicin för stark och långvarig erektion

  5. Snabbt äktenskapsförslag

  6. Rengör all luck och återställ din lycka till

  7. Du vill bli älskad av alla i din familj.

  8. Behöver ett bra betalande jobb inom ditt område av specialisering.

  9. Rengör dig själv från varje ond spell

  10. du vill ha snabba pengar, rikedom, rikedom och berömmelse.

  kontakta honom nu via (akobemagicspell@gmail.com) eller hans whatsapp nummer +19725819702

  snälla kan du kopiera och skicka detta fantastiska vittnesbörd på andra forum / sajt så folk kommer att veta att det finns en bra lösning för alla slags familjeuppsägelse eller skilsmässa.

 2. mary coolman

  Hej, jag vill bara säga ett stort tack till Dr. OGUNDU för vad han har gjort för mig och också rådgöra med någon som lider av Förhållande eller äktenskapligt problem. Han tog tillbaka mannen jag älskar och vårdar med hela mitt hjärta, En man som lämnade mig för en annan kvinna i bra 6 månader, med 2 barn, hoppades allt förlorat tills jag hittade Dr OGUNDU email online, som berättade för mig att allt kommer att bli bra . Han berättade för mig att min man kommer tillbaka om 2 dagar, jag är så underbar idag att min man är tillbaka till mig och vi är glada och han vill alltid vara vid min sida, jag kommer att rekommendera dig mot liknande problem att kontakta Dr OGUNDU vem är pålitlig och rakt framåt kan du kontakta honom via e-post [drogunduspellcaster@gmail.com]

  Om du också behöver lösas i följande problem, kontakta honom så bra.
  1) Om du vill ha din ex tillbaka.
  (2) Kärlekstavling
  (3) Du vill bli befordrad på ditt kontor.
  (4) Du vill att kvinnor / män ska springa efter dig.
  (5) Om du vill ha ett barn.
  (6) Du vill vara rik eller vinna en lotteri.
  (7) Du vill knyta din man / fru för att vara din för evigt.
  (8) Om du behöver ekonomiskt stöd.
  (9) om du inte kan uppfylla din partner.
  (10) om du vill stoppa din skilsmässa.
  (11) om du vill skilja din man
  (12) om du vill ha dina önskemål.
  (13) Graviditet stava för att bli gravid baby
  (14) Garantera att du vinner de oroliga domstolsärenden och skilsmässa oavsett scenen
  (15) Avbryt ditt äktenskap eller förhållande från att bryta isär.
  Ännu är e-postadressen [drogunduspellcaster@gmail.com] omedelbart kontakta honom

stats