manneforssberg

Manne Forssberg

Annons

Terminsstartsfail

Igår kväll tänkte jag att jag skulle skriva en peppig och lite präktig blogglista med tips på hur man kommer tillbaka till rutinerna efter jullovet. Hur man ställer om dygnsrytmen, vad som krävs för att uppnå en stressfri morgon och hur man skapar positiva känslor kring terminsstarten.

Sedan kom livet emellan. Det blev ingen lista.

Jag hade fullt upp med att försöka lägga Iris och Ruth extra tidigt så att de skulle vakna utvilade till första dagen på förskola och fritids. Ruth somnade 21.45. Iris somnade 22.30. Själv somnade jag cirka 1.20.

Jag tvingade upp mig själv klockan 8. Sedan försökte jag väcka barnen. Bland det svåraste jag någonsin gjort. Det hade varit lättare att plocka ner månen eller tämja en tiger. Ruth sov fortfarande när jag klädde henne. Iris var så obenägen att sätta igång dagen att jag såg mig nödgad att bära ner henne till frukostbordet.

Varken jag, Iris eller Ruth kände den där välsignade terminsstartsglädjen när vi satt gravt sömndruckna vid matbordet och petade i våra flingor.

Jag lyckades inte lämna förrän klockan 9.30. 90 minuter senare än vad jag vanligen lämnar. Tur att Iris inte har lektioner och närvaroplikt förrän på torsdag. Hoppas att någon skriver en lista med matnyttiga terminsstartstips så att jag hinner komma på banan dessförinnan.

IMG_1078 (1)

Jullovsfrukostarna var trevligare

Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

 1. THERESA WILLIAMS

  Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom men jag är den typen som aldrig trodde att jag hade stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: {drogunduspellcaster@gmail.com} du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

  1) kärleksspell
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Äktenskapsstavar
  5) bindande stavning
  6) Breakup Spells.
  7) Förvisa en tidigare älskare
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
  9) vill tillfredsställa din älskare
  Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

Annons
stats