manneforssberg

Manne Forssberg

Världens pinsammaste pappa

Idag började Iris gymnastik. Tävlingsförberedande cheerleading med Solflickorna. Till min stora glädje är tisdagsträningen i Västertorpshallen där även mitt älskade Södra TK ligger, och passet var 1,5 timme vilket innebar att jag också skulle få träna! Kan ni förstå hur underbart? Ett enormt lyft från att sitta och kura i ett kallt omklädningsrum som jag har gjort tidigare.

Därför hade jag på mig träningskläder när jag lämnade Iris på gympan. Helt vanliga träningskläder. Ingenting märkvärdigt. Kinesiska tyngdlyftningslandslagets officiella tävlingstrikå.

Jag hade dock även en hoodie på överkroppen. Men ändå: Jag har aldrig sett Iris så besvärad tidigare. Hon ville att jag skulle upphöra att existera. Hon ville att jag skulle förflyktigas som en gas och omedelbart sväva iväg. Jag var rädd att få sparken som pappa.

Nästa tisdag ska jag klä mig aningen mindre pinsamt.

 

IMG_5360

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cheermamma

    Liten heads up: cheerleading och gymnastik är två separata idrotter, inte poppis att kalla en cheerleader för gymnast eller hävda att hen håller på med gymnastik (även om gymnastik är ett delmoment i cheer) 😉

stats