Manne Forssberg

Världens sämsta pappa

Jag och barnen är småförkylda och hemma. Ingen feber, men vi är ändå så pass dimmiga att förskola, skola och arbete inte känns som något alternativ.

Vi har haft en fantastisk dag. Först målade vi akvareller, sedan drejade vi ystert en stund innan det var dags att komponera en sång som handlar om hur mycket vi älskar varandra. Vi satt i ring på golvet och höll varandra i händerna när vi sjöng. Vi har även hunnit med att läsa böcker och göra vikgubbar. Nu ska jag strax ta ut ett härligt levainbröd ur ugnen.

SKOJA!!!!

Jag har varit fullkomligt värdelös. Barnen har tittat på tv och telefoner i princip hela dagen. Jag har legat i sängen och försökt arbeta men mest råkat googla cyklister från 70-talet och valhajar. Det sammanlagda arbetet som jag har lyckats utföra skulle tagit 20 minuter om jag hade varit en normalfungerande person.

Det enda ”roliga” jag har gjort med barnen är att handla på Hemköp, laga köttfärssås och läsa lite i en bok.

Min uselhet vet inga gränser.

Throwback till en bättre vab

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats