Manne Forssberg

Vem är jag ens?

Känner inte igen personen jag ser i spegeln. Är det en klassisk vit medelålders lycraman? En vandrande (joggande) medelålderskris? Varför bär han en ryggsäck? Måste han verkligen ha tights? Varför är hans skor typ självlysande? Varför ser han så outhärdligt självbelåten ut?

Men ändå. Fan vad kul det är med löpträning.

Det är ju ingenting jag har sysslat med tidigare överhuvudtaget. Jag har på sin höjd lunkat någon runda per år. Alltid ungefär samma fart och distans.

Nu är det intervaller, tröskelträning, långpass och mängdträning.

Som imorse. 2,5 kilometer lätt löpning till löparbanan. 6 snabba intervaller a 600 meter. 2,5 kilometer lugn löpning hem.

Detta skedde före frukost och sedan dess har jag gått omkring med en nästa outhärdligt stark runners high. Det känns ganska svindlande att jag ska springa Maraton om mindre än två månader men transformeringen till löpare går med stormsteg.

Jag börjar förstå var löpning är en så populär träningsform.

 

 

 

Lycraman

Knappt svettig

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats