manneforssberg

Manne Forssberg

Vi kämpar vidare

Älskar Härjedalen. Älskar Tännäskröket. Älskar att konvertera mina vinterhatare till snöaficionados. .

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
manneforssberg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nora

    Hej! Jag har älskat er podd sedan jag var föräldraledig för 3,5 år sedan. Nu orkar jag inte höra mer om friluftsliv. Underbart att du har hittat din grej men ni säger bara olika varianter av samma sak avsnitt ut och avsnitt in, Det har blivit sååå tjatigt. Alla gamla roliga historier har jag nu hört minst 2 gånger. Lycka till i framtiden, det kanske är en ny kategori av lyssnare som hittar er nu. Lycka till!

stats